FreePrograms.me

Stáhněte si Developer Life Simulator 1.2.1

Ponořte se do vzrušujícího světa vývoje softwaru s jedinečným simulátorem života vývojáře. Objevte nelineární příběh, možnosti přizpůsobení a interaktivní hratelnost.  

Developer Life Simulator je hra pro Android, ve které se můžete cítit jako tvůrci her, algoritmů a aplikací. V tomto simulátoru jsou k dispozici různé konce, které budou záviset pouze na vás a vašich rozhodnutích. Dále vám řekneme, jak se stát hackerem, producentem nebo vývojářem.

Vlastnosti hry

  • Zajímavý příběh s mnoha konci
  • Vytvořte si postavu podle svých představ
  • Svoboda volby a otevřený svět.

Gameplay

Ve hře Developer's Life Simulator máte naprostou svobodu jednání. Můžete si vytvořit postavu podle svého vkusu, rozvíjet její dovednosti a různé schopnosti, zvolit si její typ činnosti a povolání. Také v nejnovější aktualizaci byly odstraněny chyby a nyní se hra stala mnohem barevnější a zajímavější.

Závěr

Developer Life Simulator je hra pro Android, ve které se můžete cítit jako vývojář her a aplikací. V tomto simulátoru jsou k dispozici různé konce, které budou záviset pouze na vašich rozhodnutích. Stáhněte si hru z našeho webu a vyzkoušejte si ji sami.

 


 

 

download Vývojářský simulátor života

Stáhněte si aplikaci Vývojářský simulátor života přímo z našeho webu. Jednoduše navštivte odkaz níže a postupujte podle pokynů k instalaci. Naše aplikace je podporována na všech zařízeních Android.

 

21. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný