FreePrograms.me

Stáhněte si OziExplorer 1.36

Aplikace OziExplorer je navržena tak, aby kombinovala rastrové mapy s daty GPS a poskytovala interaktivní navigační možnosti. Je kompatibilní s GPS přijímači Garmin, Magellan, Lowrance, Eagle, Brunton/Silva, MLR a podporuje různé formáty map včetně BSB, USGS DRG, ECW, SID, TIF, PNG a dalších.


Funkce programu

Uživatel může používat jak hotové karty, tak i samotné naskenované. Mezi klíčové funkce patří anotování map, používání různých projekcí a mřížek a zobrazení pozic GPS v reálném čase. OziExplorer poskytuje širokou škálu nástrojů pro efektivní práci s geoprostorovými daty.


Design

Rozhraní OziExplorer poskytuje uživateli bohatý pohled na nejrůznější data. Na obrazovce se zobrazuje aktuální datum a čas, přesné souřadnice (zeměpisná šířka a délka), stav baterie a nadmořská výška. Uživatel má možnost přepínat základní statistiky pomocí tlačítek umístěných na pravé straně displeje.


Většinu obrazovky zabírá vybraná mapa, na které světlá šipka označuje aktuální polohu. Je důležité si uvědomit, že rozhraní aplikace nemá překlad do ruštiny.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

13. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný