FreePrograms.me

Stáhněte si BlueSoleil 10.0.498.0

BlueSoleil je sharewarová aplikace, která poskytuje možnost připojení mobilních zařízení k počítači nebo notebooku přes Bluetooth. Program také umožňuje vytvořit síť mezi více zařízeními.

Program BlueSoleil nabízí následující funkce

  1. K počítači můžete připojit telefony, tablety, fotoaparáty, bezdrátové klávesnice, náhlavní soupravy, televizory a jakákoli další zařízení, která podporují Bluetooth.

  2. BlueSoleil umožňuje ovládat připojená zařízení pomocí počítače. Můžete přenášet a stahovat soubory, kopírovat, přesouvat a mazat data, instalovat software na mobilní zařízení, upravovat a ukládat kontakty, vytvářet zálohy před flashováním operačního systému a používat svůj smartphone nebo videokameru jako webovou kameru.

  3. Prostřednictvím počítače můžete psát, upravovat a posílat SMS zprávy a také vzdáleně ovládat televizor, audio a video přehrávač.

  4. BlueSoleil podporuje funkce, jako je stahování map do navigačních zařízení, tisk souborů prostřednictvím tiskáren a demonstrace plochy nebo uživatelského rozhraní na počítači.

BlueSoleil má jednoduché rozhraní, které se snadno používá a naviguje. Vyžaduje připojení Bluetooth na vašem počítači nebo připojení speciálního Bluetooth adaptéru k vašemu stolnímu počítači.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

Stáhněte si pro Windows PC zdarma x32/64bitový systém



11. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný