FreePrograms.me

Stáhněte si recepty na koktejly 1.3

"Sbírka koktejlových receptů" je pohodlná aplikace, která obsahuje nejlepší světové recepty na alkoholické koktejly podle IBA. O přípravě každého koktejlu vám budou poskytnuty podrobné informace. Díky této aplikaci si snadno vyberete alkoholické menu pro každou příležitost.

 

Spousta receptů

Aplikace nabízí receptury koktejlů na bázi různých alkoholických nápojů, jako je gin, vodka, rum, tequila, absint, martini, brandy a další. Můžete si vytvořit svůj vlastní bar přidáním svých oblíbených koktejlů k oblíbeným a jejich přípravou na dovolenou nebo večírky.

Aplikace vám umožňuje ušetřit peníze za návštěvu baru a výběr alkoholu na párty. Všechny recepty na koktejly jsou poskytovány tak, abyste si je mohli připravit doma. Nyní nemusíte hledat specializované bary nebo utrácet peníze za drahé nápoje. Můžete si vychutnat vynikající koktejly jako Mojito, Cosmopolitan, Long Island, Ice Tea, Bloody Mary, John Collins, Negroni, Manhattan, Mai Tai, Pina Colada, Black and White Russian, Bacardi, Aperol Spritz, Sex on the Beach, Old Fashioned , Margarita, Screwdriver a mnoho dalších.

Video ukázka

Kromě toho aplikace poskytuje videa, ve kterých slavní barmani demonstrují proces výroby koktejlů. Nejen, že detailně ukazují každý krok, ale také vyprávějí příběh každého koktejlu, díky čemuž je proces ještě zábavnější.

Aplikace Cocktail Recipes Collection se stane nepostradatelným pomocníkem pro milovníky koktejlů a umožní vám vychutnat si různé lahodné nápoje přímo doma.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

11. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný