FreePrograms.me

Stáhněte si Magic Photo Recovery 6.6

Magic Photo Recovery nabízí pohodlný způsob obnovení ztracených obrazových souborů a má intuitivní uživatelské rozhraní. Před použitím programu se však doporučuje zkontrolovat jeho funkce a omezení v demo verzi, abyste se ujistili, že vyhovuje vašim potřebám.

 

Magic Photo Recovery je aplikace speciálně navržená pro obnovu ztracených nebo smazaných obrazových souborů z vašeho pevného disku.

Další informace o programu:

  1. Při spouštění procesu obnovy můžete vybrat diskový oddíl nebo jednotlivé adresáře, kde byly ztracené obrazy umístěny.

  2. Můžete si vybrat jednu z nich nebo provést obě kontroly současně. Režim "hluboký" může být užitečný, pokud byly soubory smazány již dávno nebo pokud pravidelné skenování nepřineslo požadované výsledky.

  3. Přizpůsobte si masky a filtry skenování, abyste urychlili proces analýzy a získali vizuálnější seznam nalezených souborů.

  4. Po dokončení skenování vám Magic Photo Recovery poskytne seznam nalezených objektů. Můžete vybrat pouze soubory, které potřebujete k obnovení nebo obnovit všechna nalezená data. Obnovené soubory lze uložit na pevný disk, vypálit na disk CD nebo DVD, vytvořit jako obraz ISO nebo nahrát na vzdálený server přes FTP. Při ukládání je možné zachovat původní strukturu souboru.

  5. Magic Photo Recovery má průvodce krok za krokem a je plně přeložen do ruštiny.

  6. Je důležité si uvědomit, že demo verze programu může mít omezení. Některé funkce nebo funkce nemusí být dostupné a obnova souborů může být omezena na určité množství dat. Chcete-li získat plný přístup ke všem funkcím programu, možná budete muset zakoupit licenci.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

11. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný