FreePrograms.me

Stáhněte si DNS Shop Android 2.1

DNS Shop nabízí uživatelům skvělý zážitek z nakupování. Pravidelní zákazníci známých ruských obchodů s elektronikou a digitálními produkty mají opravdu štěstí. Mohou nakupovat ze svého smartphonu stažením bezplatné aplikace APK z tohoto obchodu.

akcie

Nyní jsou promoakce a obchody dostupné na vašem mobilním zařízení. DNS Shop nabízí pro zákazníky oficiální aplikaci, kde mohou využívat všechny výhody ruské elektronické sítě. Tato aplikace je mobilní verzí webu obchodu a disponuje pohodlným automatickým překladačem Google, který vám pomůže překonat jazykovou bariéru při nakupování.

Kategorie a filtry

V aplikaci najdete všechny akční nabídky a také mnoho produktových kategorií a podkategorií. Můžete získat podrobné informace o elektronických a digitálních produktech, přečíst si recenze od ostatních zákazníků a porovnat různé modely mezi dostupnými možnostmi.

Nyní můžete zjistit ceny a podrobnosti o produktech, porovnávat různé modely a zadávat objednávky přímo ze svého smartphonu.

Platit jakýmkoliv způsobem

Aplikace také zobrazuje informace o všech obchodech, které prostřednictvím aplikace nabízejí své produkty. Budete moci sledovat své objednávky, dozvědět se o možnostech půjčování, prohlížet si úplný katalog produktů a používat pohodlný filtrační systém k nalezení produktů, které potřebujete. A co je nejdůležitější, za své nákupy můžete platit různými pohodlnými způsoby.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

10. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný