FreePrograms.me

Stáhněte si Toon Boom Harmony 21.0.1

Toon Boom Harmony také nabízí zvukové funkce, které vám umožňují vytvářet úplné zvukové stopy a synchronizovat je s animací. Můžete importovat zvukové soubory, nahrávat hlasové stopy nebo přidávat zvukové efekty a oživit animaci.

funkce

Program má výkonné nástroje pro úpravu a časování animace. Můžete snadno upravit rychlost objektů, vytvořit plynulé přechody a přidat časové efekty, jako je zpomalení nebo zrychlení.

Práce s projekty

Toon Boom Harmony podporuje spolupráci a umožňuje více animátorům pracovat na stejném projektu současně. Můžete snadno sdílet soubory, komentovat a recenzovat práci ostatních členů týmu, díky čemuž je proces vytváření animací efektivnější a umožňuje spolupráci.

Toon Boom Harmony navíc nabízí různé pluginy a rozšíření, které rozšiřují možnosti programu a umožňují vytvářet jedinečné efekty a styly animací.

Cvičte profesionálně

Ať už vytváříte kreslené filmy, reklamy, krátké filmy nebo televizní seriály, Toon Boom Harmony vám poskytne všechny nástroje, které potřebujete k vytvoření profesionální, vysoce kvalitní animace.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

Stáhněte si zdarma pro Windows PC


09. prosince 2023 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Hard_Movik :)
    9 Leden 2024 22: 31
    Aplikace pro záznam zvuku a další práce v oblasti audio a video projektů. Líbilo se mi to! budu to používat!