FreePrograms.me

Stáhněte si Wippien 2.5.1.411

Wippien je software, který využívá technologii P2P k vytvoření virtuální privátní sítě (VPN) mezi počítači, což uživatelům umožňuje sdílet soubory a vést soukromé konverzace.

Sdílení souborů

Sítě pro sdílení souborů P2P mohou poskytnout pohodlný způsob sdílení souborů mezi přáteli nebo členy sítě. Umožněte uživatelům připojit se k jiným počítačům a vyměňovat si data bez zprostředkujícího serveru. Je třeba si uvědomit některé problémy se zabezpečením a antivirovou ochranou.

zabezpečení

P2P sítě ne vždy poskytují spolehlivost souborů, protože každý uživatel může nahrávat a distribuovat soubory bez předchozího ověření. Může tedy vést k přenosu virů, malwaru nebo návnady. Proto je důležité být opatrní a důvěřovat pouze souborům přijatým z důvěryhodných zdrojů.

P2P technologie

Wippien navrhuje použít technologii P2P k vytvoření zabezpečené sítě VPN mezi přáteli. Užitečné pro sdílení souborů a soukromé konverzace.

Při používání jakéhokoli P2P programu nebo sítě musíte přijmout bezpečnostní opatření, jako je instalace antivirového softwaru, aktualizace programů a operačních systémů a důvěra pouze důvěryhodným souborům a kontaktům.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

09. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný