FreePrograms.me

Stáhnout Infinitode 2 1.8.10

Infinitode 2 je pokračováním oblíbené taktické strategické hry, která s sebou přináší ještě více věží, úrovní a nekonečnou hratelnost. Vydejte se na vzrušující dobrodružství se stejným stylem a atmosférou.

 

Infinitode 2 je pokračováním oblíbené tower defense hry, která si na Google Play stáhla přes milion. V této hře můžete vidět ještě více věží a úrovní.

Gameplay

V Infinitode 2 budete hlavním vojákem, který musí chránit základnu před nepřáteli, kteří zaútočí. Musíte umístit věže na mapu tak, aby mohly zničit nepřátele dříve, než dosáhnou vaší základny.

Musíte také spravovat své zdroje a stavět nové věže a vylepšovat ty stávající, abyste zvýšili jejich sílu. 

Aktualizace hry

Infinitode 2 je neustále aktualizován vývojáři, což hráčům umožňuje často získávat nové úrovně, věže a funkce. Hra má také systém trofejí a úspěchů, které vám pomohou udělat hru zajímavější.

  

 

Závěr

Infinitode 2 je Tower Defense hra s mnoha úrovněmi a věžemi a také nekonečným režimem pro ty, kteří rádi poměřují svou sílu. Stáhněte si hru s novou verzí z našeho webu a začněte hrát ještě dnes.

Stáhněte si Infinitode 2

Stáhněte si aplikaci Infinitode 2 přímo z našeho webu. Jednoduše navštivte odkaz níže a postupujte podle pokynů k instalaci. Naše aplikace je podporována na všech zařízeních Android.

 

08. prosince 2023 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stas
    9 Leden 2024 23: 37
    [spoiler][/spoiler][spoiler][/spoiler
    Zajímavá hra podle popisu se skvělým čerpacím systémem s mnoha úrovněmi a také nekonečným režimem, myslím, že tuto hru vyzkouším a doporučím vám ji