FreePrograms.me

Stáhněte si Podcast Addict 2023.8

Stáhněte si Podcast Addict novou verzi 2023.8 zdarma pro Android 

 

Podcast Addict je aplikace pro všechny milovníky podcastů. Díky mnoha funkcím a uživatelsky přívětivému rozhraní vám umožní vychutnat si podcasty ještě více. V tomto článku jsme se zabývali hlavními funkcemi aplikace Podcast Addict, jako je přihlášení k odběru podcastů, správa epizod, personalizace a vyhledávání nových podcastů.

S Podcast Addict můžete snadno objevovat a odebírat podcasty, spravovat epizody a přizpůsobovat aplikaci podle svých představ. Díky možnosti stahovat epizody k poslechu můžete podcasty poslouchat kdykoli a kdekoli.

Nenechte si ujít příležitost ponořit se do vzrušujícího světa podcastů s Podcast Addict. Nainstalujte si aplikaci do telefonu a začněte si užívat své oblíbené pořady ještě dnes!

Hlavní funkcí

Podcast Addict nabízí mnoho funkcí, které uživatelům pomáhají spravovat a užívat si podcasty. Podívejme se na některé z nich:

  1. Pohodlná správa epizod
    Podcast Addict nabízí širokou škálu nástrojů pro správu epizod podcastů. Můžete si stáhnout epizody k poslechu, označit epizody, které jste již poslouchali, a po poslechu je smazat. Můžete také nastavit aplikaci tak, aby automaticky stahovala nové epizody.
  2. Personalizace a nastavení
    Podcast Addict nabízí řadu nastavení, která vám umožní přizpůsobit aplikaci podle vašich představ. Můžete si vybrat téma, nastavit časovač vypnutí pro automatické vypnutí přehrávání, upravit rychlost přehrávání a mnoho dalšího.
  3. Hledání a objevování nových podcastů
    Nové podcasty můžete vyhledávat podle kategorie, klíčových slov nebo autora. Kromě toho vám aplikace může doporučit nové podcasty na základě vaší historie poslechu.

Závěr

Podcast Addict je nezbytný nástroj pro všechny milovníky podcastů. Díky mnoha funkcím a uživatelsky přívětivému rozhraní vám umožní vychutnat si podcasty ještě více. V tomto článku jsme se zabývali hlavními funkcemi aplikace Podcast Addict, jako je přihlášení k odběru podcastů, správa epizod, personalizace a vyhledávání nových podcastů.

S Podcast Addict můžete snadno objevovat a odebírat své oblíbené podcasty, spravovat epizody a přizpůsobovat aplikaci podle svých představ. Díky možnosti stahovat epizody pro offline poslech si můžete užívat podcasty kdykoli a kdekoli.

 

Stáhnout Podcast Addict

 

21. listopadu 2023 7
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. yoraziz
    yoraziz
    21. listopadu 2023 11:34
    Podcast Addict 2023.8 Tuto aplikaci používám již dlouhou dobu k poslechu svých oblíbených podcastů.
  2. Stass
    22. listopadu 2023 03:18
    Podcast Addict, aplikace pro milovníky podcastů, stáhněte si nyní
  3. nester1323
    22. listopadu 2023 12:17
    Vřele doporučuji pro milovníky podcastů (jako jsem já). Potěší jednoduchá navigace a rozsáhlá knihovna aplikací 
  4. Stasone
    Stasone
    2. prosince 2023 20:38
    vtipná videa v aplikaci, rád sleduji podcasty 
  5. Basketball
    Basketball
    4. prosince 2023 15:53
    Četné funkce, skvělé rozhraní, skvělá volba pro každého, kdo chce stahovat! 
  6. zoufat si
    zoufat si
    5. prosince 2023 01:06
    Aplikace pro poslech podcastů. Děkujeme za přístup k zajímavým příběhům.