FreePrograms.me

Stáhněte si Document Scanner - PDF Creator 6.7.33

Stáhněte si Document Scanner - PDF Creator novou aktualizaci 6.7.33 zdarma pro Android 

 

Document Scanner - PDF Creator je praktická aplikace pro telefon, která vám umožní skenovat dokumenty a vytvářet soubory PDF. S ním můžete svůj smartphone proměnit v přenosný skener, který vám pomůže rychle a snadno digitalizovat papírové dokumenty. Verze 6.7.33 aplikace nabízí ještě pohodlnější funkce a vylepšení.

Hlavní funkce skeneru dokumentů - PDF Creator

  1. Skenování dokumentů: Skener dokumentů – PDF Creator umožňuje skenovat různé typy dokumentů, včetně papírových dokumentů, účtenek, vizitek a dalších. Pomocí fotoaparátu telefonu můžete snadno vyfotografovat dokument a uložit jej jako obrázek.
  2. Vytvořit soubory PDF: Po naskenování dokumentu můžete vytvořit soubor PDF přímo v aplikaci. To umožňuje uložit všechny stránky dokumentu do jednoho souboru a poskytuje pohodlí při odesílání a ukládání dokumentů.
  3. Úpravy a vylepšování obrázků: Skener dokumentů – PDF Creator nabízí řadu nástrojů pro úpravu a vylepšení naskenovaných obrázků. Můžete oříznout, otočit, upravit jas a kontrast a použít filtry pro zlepšení kvality obrazu.
  4. Synchronizace a cloudové úložiště: Aplikace umožňuje synchronizovat naskenované dokumenty mezi různými zařízeními a ukládat je do cloudových služeb, jako je Dropbox nebo Google Drive. Díky tomu budou vaše dokumenty přístupné a zabezpečené kdykoli a kdekoli.

Výhody skeneru dokumentů - PDF Creator

  1. Snadné použití: Skener dokumentů – PDF Creator má intuitivní rozhraní, díky kterému je proces skenování a vytváření souborů PDF rychlý a jednoduchý. Své dokumenty můžete jednoduše digitalizovat bez zbytečných komplikací.
  2. Vysoce kvalitní skenování: Aplikace poskytuje vysoce kvalitní skenování, které umožňuje zachovat důležité detaily a text na dokumentech. Vaše naskenované soubory budou jasné a čitelné.
  3. Snadné ukládání a sdílení: Vytvořené soubory PDF lze snadno uložit do zařízení nebo odeslat prostřednictvím e-mailu, instant messengeru nebo cloudových služeb. Dokumenty můžete snadno sdílet s ostatními lidmi nebo je uchovávat v bezpečí.

 

 

Závěr

Document Scanner - PDF Creator je výkonná aplikace, díky které je proces skenování dokumentů rychlý, pohodlný a efektivní. S ním můžete digitalizovat své papírové dokumenty a vytvářet soubory PDF v několika jednoduchých krocích. Verze 6.7.33 nabízí ještě více funkcí a vylepšení, díky čemuž je aplikace ještě užitečnější.

Neodkládejte digitalizaci dokumentů – stáhněte si Document Scanner – PDF Creator a získejte přístup k pohodlnému nástroji pro skenování a ukládání důležitých papírových dokumentů přímo ve vašem telefonu.

Stáhněte si Document Scanner - PDF Creator

 

12. listopadu 2023 16
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. lenkapddd
    17. listopadu 2023 22:01
    super aplikace funguje velmi dobře 
  2. Yana I
    Yana I
    17. listopadu 2023 22:19
    Stáhl jsem si to a nelituji toho, opravdu se mi to líbí, je to pohodlné
  3. Lesin
    17. listopadu 2023 23:00
    Tento program mi pomáhá ve škole a dostávám dobré známky
  4. Rina777
    18. listopadu 2023 01:15
    Aplikace nabízí funkci OCR (optické rozpoznávání znaků), která se ukazuje jako neocenitelná při práci s textovými dokumenty, když potřebujete extrahovat a upravit text. Jedinou nevýhodou mohou být vzácné případy, kdy se aplikace zpomaluje na starších zařízeních nebo při zpracování velkých dokumentů, ale nedávné aktualizace znatelně zlepšily výkon a stabilitu.
  5. Stas2004
    18. listopadu 2023 07:31
    Document Scanner - PDF Creator je praktická aplikace pro telefon, která vám umožní skenovat dokumenty a vytvářet soubory PDF
  6. Jen 4tw
    Jen 4tw
    18. listopadu 2023 16:10
    No konečně jsem našel apk soubor bez otravných aplikací
  7. garnát
    18. listopadu 2023 18:10
    Nejjednodušší a nejužitečnější aplikace pro soubory PDF
  8. despirovat
    19. listopadu 2023 20:47
    Skenování bez námahy. Skener dokumentů, který se snadno používá, převádí papírové dokumenty do formátu PDF ve vysoké kvalitě.
  9. K1rchq v dele
    K1rchq v dele
    20. listopadu 2023 15:08
    Poslední dobou je to strašně pomalé, nevím proč? Buď to vývojáři podělali, nebo můj Xiaomi redmi note 7 pro 3G NFS (ne uzel pro rychlost) je trochu mimo síť, i když mám velké pochybnosti 
  10. Stass
    20. listopadu 2023 23:36
    Document Scanner - PDF Creator tato aplikace naskenuje všechny vaše soubory a ještě více
  11. Zhibek
    Zhibek
    2. prosince 2023 14:25
    Super aplikace pro skenování dokumentů v telefonu. Používám ho velmi často a naskenované dokumenty vycházejí v dobré kvalitě. Aplikace se snadno používá, nejlepší na tom je, že nemusíte nikam chodit, všechny akce jsou v jednom telefonu. Bravo vývojářům, stahujte z této stránky. 
  12. Stasone
    Stasone
    3. prosince 2023 19:59
    Document Scanner, v práci mi navrhli program, tak jsem si ho stáhl
  13. Diz1k
    Diz1k
    4. prosince 2023 14:32
    Vynikající aplikace pro studium, řekli, že je to velmi pohodlná aplikace pro soubory PDF
  14. despota
    4. prosince 2023 23:34
    Stáhl jsem si to, všechno se mi líbilo, je to velmi pohodlné, děkuji
  15. Basketball
    Basketball
    5. prosince 2023 00:36
    Forecast je schopen skenovat dokumenty, což je to, co potřebuji