FreePrograms.me

Stáhněte si Metalstorm

Stáhněte si Metalstorm zdarma novou verzi pro Android 

 

Metalstorm je vzrušující vojenská akční střílečka v reálném čase, která hráčům nabízí neuvěřitelné boje a schopnost bojovat mezi sebou v režimu pro více hráčů. S touto návykovou hrou se ponoříte do světa intenzivních bojů, kde vaše strategie a dovednosti hrají rozhodující roli.

V Metalstormu si můžete vybrat z různých tříd postav a používat různé zbraně a vozidla k dosažení vítězství. Díky režimu pro více hráčů můžete bojovat v týmu s přáteli nebo proti nim, soutěžit o kontrolu nad územím a předvádět své bojové schopnosti.

Grafika a zvukové efekty Metalstormu vytvářejí realistickou atmosféru a ponoří vás do intenzivních bitev. Zbraně a vozidla jsou modelovány s velkou přesností, což dodává hře na autenticitě a vzrušení.

V tomto článku se podíváme na hratelnost Metalstormu, třídy postav, dostupná vozidla a podělíme se o tipy a strategie pro úspěch ve hře. Jste připraveni přijmout výzvu a stát se skutečným hrdinou na bojišti? Začněme!

Gameplay

V Metalstormu si hráči mohou vybrat z různých tříd postav, z nichž každá má své vlastní jedinečné schopnosti a zbraně. Mezi třídy postav patří:

Assault: Klasický bojovník, který může používat širokou škálu zbraní, včetně automatických pušek, brokovnic a granátometů.
Odstřelovač: Specializuje se na dlouhé dostřely a může používat odstřelovací pušky a další zbraně dlouhého doletu.
Inženýr: Může stavět stacionární věže a další zařízení, která pomáhají týmu bránit a útočit.
zdravotník: může léčit zraněné spojence a obnovit jejich zdraví.
Hráči si také mohou vybrat z různých vozidel, jako jsou tanky, vrtulníky a bojové roboty. Každé vozidlo má své vlastní jedinečné vlastnosti a zbraně, což hráčům umožňuje přizpůsobit se různým situacím na bojišti.

Hlavním režimem hry je režim pro více hráčů, ve kterém hráči mezi sebou bojují o kontrolu nad územím. Hráči se mohou připojit k týmům a spolupracovat na poražení svých protivníků. Hra také obsahuje režim pro jednoho hráče, který umožňuje hráčům procvičovat a zlepšovat své dovednosti.

V Metalstormu je důležité nejen umět střílet, ale také využívat svou inteligenci a strategické schopnosti. Hráči musí spolupracovat, aby porazili nepřátele a získali kontrolní body na mapě.

Pomocí různých zařízení, jako jsou věžičky a bariéry, mohou hráči vytvářet překážky pro své protivníky a chránit svůj tým. Použití různých technik navíc může hráčům pomoci rychle se pohybovat po mapě a zaútočit na nepřítele z nečekaných směrů.

V Metalstormu si hráči mohou vybrat z různých map a herních režimů, což přidává hratelnosti na rozmanitosti a zajímavosti. To vše dělá z Metalstormu vzrušující hru, která nenechá žádného fanouška vojenských akčních stříleček lhostejným.

 

Grafika a zvuk

Metalstorm se vyznačuje vysoce kvalitní grafikou a zvukovými efekty, které vytvářejí pohlcující bojovou atmosféru. Zbraně a vozidla jsou modelovány s velkou přesností, což dodává hře na autenticitě a vzrušení.

Grafické efekty v Metalstormu zahrnují dynamické světelné efekty, realistické stíny a odrazy a barevné speciální efekty při použití různých zbraní a vozidel. Celkově je grafika ve hře velmi krásná a detailní, což dodává hratelnosti realismus a vzrušení.

Zvukové efekty v Metalstormu jsou také na vysoké úrovni. Zvuk zbraní a vozidel je simulován s velkou přesností, což dodává hře na autenticitě a vzrušení. Hra také obsahuje hudební doprovod, který zdůrazňuje intenzitu boje a vytváří vzrušující atmosféru.

Celkově grafika a zvuk Metalstormu vytváří realistickou atmosféru a ponoří vás do intenzivních bitev.

Nakupování zdarma

Metalstorm je ke koupi zdarma, což znamená, že si hráči mohou hru stáhnout a hrát zdarma. Ve hře však existují možnosti placených nákupů, které mohou nabízet další výhody nebo položky.

Placené nákupy mohou zahrnovat nákup měny ve hře, kterou lze použít k nákupu nových zbraní, vozidel nebo jiných předmětů. K dispozici mohou být také různé balíčky nebo předplatné, které nabízejí další bonusy a výhody.

Je důležité si uvědomit, že placené nákupy jsou dobrovolné a nejsou nutné k postupu ve hře. Hráči si mohou užít Metalstorm a dosáhnout úspěchu bez jakýchkoli placených nákupů.

Velikost aplikace

Velikost aplikace Metalstorm závisí na zařízení a operačním systému, na kterém běží. Instalace hry obvykle vyžaduje 500 MB až 1 GB volného místa na vašem zařízení.

Vezměte prosím také na vědomí, že velikost hry se může zvětšit se stahováním aktualizací a dalšího obsahu. Před instalací hry se proto doporučuje zkontrolovat, zda je na vašem zařízení dostatek volného místa a ujistit se, že připojení k internetu je stabilní, abyste předešli problémům při stahování dalšího obsahu.

 

 


 

Závěr

Závěrem lze říci, že Metalstorm je vzrušující vojenská akční střílečka v reálném čase, která hráčům nabízí intenzivní bitvy a možnost bojovat mezi sebou v režimu pro více hráčů. S řadou tříd postav, zbraní a vozidel si hráči mohou vybrat svůj herní styl a vyvinout strategii pro vítězství.

Grafika a zvukové efekty Metalstormu vytvářejí realistickou atmosféru a ponoří hráče do intenzivních bojů. Ve hře jsou dostupné bezplatné nákupy, ale nejsou nutné k postupu.

Pokud milujete adrenalin a chcete si vyzkoušet své schopnosti v bitvách, Metalstorm je pro vás skvělou volbou. Ponořte se do vzrušujícího světa bitev a dokažte svou převahu na bojišti!

Stáhněte si Metalstorm

 

08. listopadu 2023 12
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stass
    21. listopadu 2023 23:12
    Metalstorm je hra ve stylu střílečky v reálném čase, ve hře je skvělé sledovat hory
  2. Dmitry
    22. listopadu 2023 16:02
    Chcete letět v letadle? Pak létejte pouze v této hře existuje mnoho různých testů modernizovaných letadel
  3. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 12:43
     Metalstorm, skvělá střílečka, kde musíte sestřelit nepřátelská letadla
  4. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 01:06
    Skvělá akční střílečka se skutečnou fyzikou a skvělou hratelností
  5. zoufat si
    zoufat si
    5. prosince 2023 04:03
    Arkáda s letadly a vzdušnými bitvami. Díky za dynamické vzdušné bitvy a barevnou grafiku.
  6. Basketball
    Basketball
    5. prosince 2023 17:12
    Nejlepší střílečka, kde jsou boje a bitvy, představit si sebe jako pilota je velmi cool
  7. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 20:47
    Páni, tohle je nejlepší akční střílečka, jakou jsem pro telefony viděl. Obzvláště se mi líbilo, že můžete ovládat letadlo!
  8. GodyVody
    GodyVody
    6. prosince 2023 19:12
    Díky zvukům vzniká velmi cool atmosféra, doporučuji hru Topi Top 👍