FreePrograms.me

Stáhněte si fotografii přežít - přežití v divočině

Stáhněte si Survive - Wilderness survival zdarma novou verzi pro Android 

Přežití v divočině je jednou z nejtěžších výzev, kterým může člověk čelit. Survive - Wilderness Survival je vzrušující atmosférický simulátor, který vám umožní zažít skutečné přežití v divočině. V této hře se ocitnete v obtížných podmínkách a budete čelit různým výzvám, které budete muset překonat, abyste zůstali naživu.

Survive - Wilderness Survival nabízí jedinečnou příležitost ponořit se do realistické divočiny a otestovat své schopnosti přežití. V této hře budete prozkoumávat husté lesy, zasněžené hory, nebezpečné bažiny a další vzrušující místa. Každá lokace je propracována do nejmenších detailů, aby navodila atmosféru skutečného přežití.

V tomto článku se podíváme na hlavní rysy hry Survive - Wilderness Survival, jako je realistická divoká zvěř, různé úkoly pro přežití, zdroje a vybavení a mnoho dalšího. Jste připraveni na výzvu přežití v divočině? Začněme!

Hlavní rysy hry

1. Realistická divoká zvěř
Survive - Wilderness Survival nabízí jedinečnou příležitost ponořit se do realistické divoké přírody. Prozkoumáte husté lesy, zasněžené hory, nebezpečné bažiny a další vzrušující místa. Každá lokace je propracována do nejmenších detailů, aby navodila atmosféru skutečného přežití.

2. Různé mise pro přežití
Hra nabízí různé mise pro přežití, které od vás budou vyžadovat strategické myšlení a důležitá rozhodnutí. Budete hledat potravu, stavět přístřešky, rozdělávat oheň a mnoho dalšího. Každý krok může ovlivnit vaše přežití.

3. Zdroje a inventář
Přežití v divočině vyžaduje schopnost řídit zdroje a efektivně využívat své vybavení. Budete muset hledat a sbírat užitečné předměty, abyste si zajistili jídlo, vodu a další potřebné zdroje. Správa inventáře a rozhodování o tom, co si vzít s sebou, bude klíčovým aspektem vašeho přežití.

4. Nebezpečí a překážky
Vaše cesta k přežití bude plná nebezpečí a překážek. Setkáte se s divokými zvířaty, extrémními povětrnostními podmínkami a dalšími hrozbami. Budete muset být ostražití a využít své schopnosti přežití k překonání všech obtíží.

Závěr

Survive - Wilderness Survival je vzrušující atmosférický simulátor, který vám umožní zažít skutečné přežití v divočině. V této hře budete čelit různým výzvám a zkouškám, které od vás budou vyžadovat strategické myšlení a důležitá rozhodnutí.

Hlavní rysy hry, jako je realistická divoká zvěř, různé úkoly pro přežití, zdroje a vybavení, dělají hru ještě napínavější a zajímavější. Budete si moci vyzkoušet své schopnosti přežití v různých podmínkách a užít si vzrušující dobrodružství.

Pokud máte rádi dobrodružství a chcete si vyzkoušet své schopnosti přežití, pak Survive - Wilderness Survival je hra, která stojí za vaši pozornost. Ponořte se do vzrušujícího světa divoké zvěře a určete své šance na přežití. Jste připraveni na výzvu? Připravte se na vzrušující výzvy a vydejte se na cestu!

 

 

Stáhnout Survive - Wilderness Survival zdarma

 

07. listopadu 2023 8
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shohijahon Qurbonov
    22. listopadu 2023 19:33
    Moc děkujeme za tak kvalitní hru! Už jsem to několikrát dokončil na různých úrovních obtížnosti a pokaždé mám nové emoce a potěšení.
  2. Stass
    23. listopadu 2023 08:55
    Miluji přežít v divočině, tato hra mi dala takovou příležitost, 
  3. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 13:29
    Survive, hra podobná Rastu, můžete dělat nejrůznější věci
  4. GodyVody
    GodyVody
    4. prosince 2023 22:33
    Skvělá hra, grafika lidí je velmi povedená, doporučuji všem 
  5. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 01:40
    Přežití v divočině je pro vás vždy výzvou 
  6. zoufat si
    zoufat si
    5. prosince 2023 04:33
    Hra o přežití v divočině. Děkuji za realismus a atmosféru přežití.
  7. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 17:36
    Velmi dobrá hra o přežití se spoustou dovedností pro přežití, které můžete vylepšit 
  8. despota
    5. prosince 2023 19:09
    skvělá střílečka, můžete hrát s přáteli, je to top!