FreePrograms.me

Stáhněte si Geometry Dash 2.2.13

Geometry Dash je hudební 2D plošinovka, která si získala srdce milionů hráčů po celém světě. V této hře ovládáte malé náměstí, které musí na své cestě do cíle překonat různé překážky. Můžete si stáhnout na našich webových stránkách zcela zdarma soubor APK. 

Popularita hry

Geometry Dash se stal skutečným hitem ve světě mobilních her. Od svého vydání nashromáždil obrovské množství fanoušků a získal vysoké hodnocení od herních recenzentů. Důvodem této popularity je, že hra nabízí návykovou hratelnost, neuvěřitelnou hudbu a schopnost soutěžit s ostatními hráči.

Gameplay

Účel hry

Cíl Geometry Dash je jednoduchý: dokončete úroveň, aniž byste narazili na překážky. Vaše postava se pohybuje automaticky vpřed, a musíte klepnout na obrazovku, abyste provedli skoky. Zní to jednoduše, ale s každou další úrovní je úkol stále obtížnější.

Ovládání postavy

Ovládání postavy ve hře je intuitivní. Jednoduše klepnete na obrazovku pro skok a podržením prstu dolů provedete skok do dálky. Vaše postava okamžitě reaguje na vaše příkazy, díky čemuž je hra plynulá a vzrušující.

 

Vlastnosti úrovně

Každá úroveň v Geometry Dash je jedinečná. Nabízí nové typy překážek, různé rychlosti a variace hudby. To vytváří rozmanitost ve hře a dělá každou úroveň zábavnou. Hráči musí rychle reagovat na změny v herním světě a sledovat rytmus hudby.

Obtížnost

Geometry Dash nabízí úrovně různé obtížnosti, od jednoduchých po extrémně obtížné. To umožňuje hráčům vybrat si úroveň, která vyhovuje jejich dovednostem a zkušenostem. Ale bez ohledu na zvolenou obtížnost, úrovně vždy vytvářejí vzrušení a vzrušení.

Scénická hudba

Role hudby ve hře

Jednou z klíčových vlastností Geometry Dash je její hudební doprovod. Každá úroveň je doprovázena jedinečným soundtrackem, který dokonale zapadá do hry. Hudba nejen vytváří atmosféru, ale ovlivňuje i herní zážitek.

Jedinečnost soundtracků

Soundtracky v Geometry Dash jsou rozmanité a vzrušující. Pohybují se od elektronické hudby po rock a dubstep. Kompozice jsou dobře zvolené pro každou úroveň a dodávají hře další kouzlo.

Vztah mezi hudbou a hratelností

Hudba v Geometry Dash nejenže dává hře styl, ale také ovlivňuje hratelnost. Rytmus hudby pomáhá hráčům synchronizovat jejich pohyby s překážkami, díky čemuž je hra ještě zábavnější. Schopnost cítit rytmus hudby se stává klíčovou dovedností pro úspěšné dokončení úrovní.

Jak stáhnout Geometry Dash zdarma

Geometry Dash si můžete zdarma stáhnout na našem webu se souborem APK pro Android, odkaz ke stažení níže.

Stáhněte si Geometry Dash zdarma na Android

 

 

05. listopadu 2023 9
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shohijahon Qurbonov
    22. listopadu 2023 18:58
    Vzrušující hudební plošinovka, odkaz funguje, díky všem
  2. NIKITA2613
    NIKITA2613
    2. prosince 2023 11:51
    Stáhl jsem si hru geometrie, vše je skvělé, aplikace funguje správně, děkuji)
  3. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 14:26
    dokončil první 3 úrovně, hra se mi líbila 
  4. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 17:14
    Hraju často, nemůžu se dostat přes poslední 2 úrovně, smůla
  5. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 15:37
    Hra je dobrá, ale úrovně jsou zde velmi obtížné. Budete se muset potit a utratit nervy
  6. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 17:29
    Moje oblíbená aplikace, hra na zahřátí rukou
  7. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 00:23
    Cool malý čtverec a ještě lépe ovladatelný