FreePrograms.me

Stáhněte si Platosphere 2.0.56

Platosphere je skvělá aplikace, se kterou můžete platit za služby, která neúčtuje provize od obyvatel Novosibirsku, Sibiře a Uralu. Aplikace umožňuje přístup k platbám za elektřinu, teplou a studenou vodu, plyn, topení, domácí telefon, velké opravy, správu bydlení, odvoz odpadu a další...

Předpis

Chcete-li začít, zaregistrujte se pomocí telefonu. Po úspěšné registraci v Platosphere budete muset uvést adresu, správcovskou společnost nebo sdružení vlastníků domů (HOA) a číslo osobního účtu. K jednomu účtu můžete propojit až čtyři adresy a v případě potřeby také v budoucnu deaktivovat nepotřebné adresy. V sekci „Služby“ naleznete seznam všech dostupných služeb k úhradě. Navíc je zde možnost přidat služby ručně pomocí speciálního tlačítka. Některé adresy data mohou být zobrazeny pro dodávku elektřiny a vody. Chcete-li platit za služby, musíte přidat informace o své bankovní kartě. Veškeré informace o placených službách za různá období a elektronické účtenky jsou uloženy v sekci „Historie plateb“.

Více funkcí

Na záložce Electric Charging najdete seznam dostupných nabíjecích stanic pro elektromobily. Zde můžete dobít zůstatek, zakoupit předplatné za určitý počet poplatků a zobrazit historii plateb.

Ve svém statusu zadejte svou e-mailovou adresu a dostávejte oznámení a potvrzení o platbách za bydlení a komunální služby na váš e-mail. Aplikace také poskytuje nastavení pro ukládání hesla, správu oznámení a rychlý přístup k vašemu osobnímu účtu, aniž byste se museli znovu přihlašovat. Pokud narazíte na problémy s provozem aplikace, vyúčtováním nebo platbou za služby, můžete vždy využít možnosti kontaktovat technickou podporu v sekci „Zpětná vazba“.

Tato aplikace používá nejnovější verzi souboru APK.

Tento program si můžete stáhnout na našich webových stránkách z oficiálních zdrojů bez virů nebo jiných nástrojů.

Platosféra:

 

05. listopadu 2023 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. nester1323
    20. listopadu 2023 22:45
    Pohodlná aplikace. Pomáhá platit za služby. Nepostradatelné v moderním světě. Díky!
  2. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 17:18
    Platosphere, platím za své služby touto aplikací
  3. Tulipán
    Tulipán
    4. prosince 2023 23:07
    Stáhl jsem si to, šel vymýšlet, jak to použít, prý je vhodná Sibiř
  4. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 17:35
    Za energie platím rychle a snadno, skvělá aplikace
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 00:25
    Funkční aplikace vám pomůže rychle platit účty za energie