FreePrograms.me

Stáhněte si CarX Drift Racing 2

Stáhněte si zdarma novou verzi CarX Drift Racing 2 pro Android

CarX Drift Racing 2 je jedna z nejoblíbenějších závodních her na mobilních zařízeních, která nabízí jedinečný zážitek z driftování se skutečnými sportovními vozy. Hráči mají možnost otestovat své řidičské schopnosti na různých vzrušujících tratích, přičemž každá trať nabízí své vlastní jedinečné výzvy a příležitosti pro dovednosti. S novou aktualizací se hráči budou moci ponořit do světa závodních dobrodružství ještě hlouběji. Aktualizace přináší mnoho nových tratí a lokací, vylepšené fyzikální modely aut a grafickou prezentaci hry. V tomto článku se blíže podíváme na nové funkce a změny, které přišly do CarX Drift Racing 2 s nejnovější aktualizací.

Nové tratě a lokace


S novou aktualizací CarX Drift Racing 2 mají hráči přístup k mnoha novým tratím a lokacím, které ještě více zpestří hru. Každá stezka nabízí své vlastní jedinečné výzvy, dovednosti a úžasné výhledy.

Ulice města
Nové městské tratě nabízejí hráčům příležitost předvést své dovednosti v ulicích s hustým provozem a omezeným prostorem pro driftování. Pouze ti nejzkušenější hráči budou schopni překonat tyto výzvy a vyhrát vzrušující závody.

Horské hady
Pro ty, kteří milují extrémní dobrodružství, nabízejí nové horské tratě jedinečný závodní zážitek na vysokých svazích a ostrých zatáčkách. Hráči budou muset ukázat své řidičské schopnosti, aby překonali výzvy této trati.

Exotické krajiny
Nové lokace nabízejí hráčům příležitost zažít úžasné, exotické krajiny, kde si mohou vyzkoušet své driftovací schopnosti na vzrušujících tratích. Od slunečných pláží po horké pouště, každé místo nabízí svůj jedinečný závodní zážitek.

Další funkce
Nové tratě a lokace navíc nabízejí hráčům další příležitosti, jak předvést své dovednosti a užít si hru. Některé tratě mají skryté zkratky, které mohou hráči využít k získání výhody v závodě. Ostatní tratě mají různé překážky, které musí hráči překonat, aby se dostali do cíle. To vše přidává do hry CarX Drift Racing 2 nové výzvy a příležitosti.

Vylepšená fyzika a grafika


S nejnovější aktualizací CarX Drift Racing 2 vývojáři výrazně vylepšili fyziku vozů a grafickou prezentaci hry. Tato vylepšení výrazně zvyšují realismus a pocit unášení, díky čemuž je hra ještě napínavější a zábavnější.

Vylepšený fyzikální model
Nový fyzikální model aut v CarX Drift Racing 2 umožňuje hráčům pocítit každý pohyb a každý drift vozu. Driftování bude nyní ještě realističtější, vezmeme-li v úvahu faktory, jako je hmotnost vozidla, trakce a úhel natočení volantu. To umožňuje hráčům přesněji ovládat svá auta a vytvářet velkolepé drifty.

Vylepšená grafika
Výrazných vylepšení se dočkala i grafická prezentace CarX Drift Racing 2. Nyní prostředí a detaily vozu vypadají ještě realističtěji a atraktivněji. Vizuální efekty, jako jsou odrazy, stíny a osvětlení, vytvářejí vzrušující závodní atmosféru a činí herní svět pro hráče ještě atraktivnějším.

Zvýšený realismus
Kombinace vylepšené fyziky a grafiky v CarX Drift Racing 2 vytváří realističtější závodní driftování. Hráči cítí každý drift auta, každou zatáčku a každou interakci s prostředím. To jim umožňuje plně se ponořit do herního světa a užít si vzrušující závodění.

Díky aktualizovanému fyzikálnímu modelu a vylepšené grafice nabízí CarX Drift Racing 2 hráčům ještě realističtější a pohlcující zážitek z driftování na mobilních zařízeních. Ponořte se do světa rychlosti, dovedností a adrenalinu s touto návykovou závodní hrou.

Nová auta a nastavení


S novou aktualizací CarX Drift Racing 2 mají hráči přístup k celé řadě nových vozů a úprav, které dodají hře ještě více rozmanitosti. Každý vůz nabízí své vlastní jedinečné vlastnosti a příležitosti pro ukázku dovedností.

Nová auta
Aktualizace přidává do hry mnoho nových vozů, od sportovních kupé po výkonná superauta. Každý vůz má své vlastní jedinečné vlastnosti, jako je maximální rychlost, zrychlení, hmotnost a trakce. Hráči si mohou vybrat mezi různými třídami aut, aby našli to, které nejlépe vyhovuje jejich stylu jízdy.

Nová nastavení
Aktualizace také přidává do hry nová nastavení, která hráčům umožňují přizpůsobit si auto podle svých potřeb. Nová nastavení zahrnují úpravu tlaku v pneumatikách, tuhost odpružení, převodový poměr a další parametry. To umožňuje hráčům přizpůsobit své auto tak, aby co nejlépe vyhovovalo konkrétní trati nebo stylu jízdy.

Vylepšený čerpací systém
S novou aktualizací CarX Drift Racing 2 byl systém upgradu vozu výrazně vylepšen. Hráči nyní mohou za každý závod získávat zkušenosti a peníze, které mohou využít k vylepšení svého vozu a nákupu nových komponentů. Zlepšení mohou zahrnovat zvýšení výkonu motoru, vylepšení brzdového systému a instalaci nových pneumatik. To dává hráčům více možností, jak upravit své auto a zlepšit jeho výkon na trati.

Online soutěže a multiplayer


CarX Drift Racing 2 nabízí možnost zapojit se do online soutěží a hrát multiplayer, abyste si otestovali své řidičské schopnosti a utkali se s ostatními hráči z celého světa.

Online soutěže
Můžete se zúčastnit vzrušujících online soutěží, kde můžete soutěžit s ostatními hráči. Vyberte si trať, auto a jděte na start, abyste ukázali své driftovací schopnosti. Soutěžte o první místo, získejte body a zvyšte se v žebříčku, abyste se stali nejlepším závodníkem.

Multiplayer
CarX Drift Racing 2 také nabízí možnost hrát v multiplayeru, kde můžete vytvářet týmy nebo se připojit k těm stávajícím. Soutěžte a spolupracujte s ostatními hráči, abyste dosáhli společného cíle nebo si jen užili společné driftování. Vyberte si herní režim, vytvořte si vlastní pravidla a užijte si zábavné závody se svými přáteli nebo novými známými.

Žebříčky a úspěchy
CarX Drift Racing 2 také poskytuje žebříčky a úspěchy, kde můžete sledovat svůj pokrok a porovnávat jej s ostatními hráči. Ukažte své driftovací schopnosti a staňte se nejlepším závodníkem ve hře. Získejte úspěchy za plnění různých úkolů a výzev, abyste získali další odměny a zvýšili své hodnocení.

 

 

 

 

Závěr

CarX Drift Racing 2 je návyková závodní hra, která v nejnovější aktualizaci nabízí mnoho nových funkcí a vylepšení. Nové tratě a místa, vylepšená fyzika a grafika, nová auta a nastavení, stejně jako možnost účastnit se online soutěží a hrát v multiplayeru – to vše dělá hru ještě zábavnější a vzrušující. Pokud milujete závodní hry a driftování, pak je CarX Drift Racing 2 hrou, kterou stojí za to vyzkoušet.



03. listopadu 2023 8
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stass
    23. listopadu 2023 21:20
     Jsem divoký drifter, rád v této hře dávám trochu plynu
  2. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 15:50
    CarX Drift Racing Opravdu miluji driftování v této hře! 
  3. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 20:11
    CarX Drift Racing 2, je skvělé, že vyšel další díl hry
  4. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 15:15
    Hra je poměrně náročná, takže k ní potřebujete výkonný telefon
  5. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 15:54
    Skvělé závodní hry, kde můžete soutěžit s ostatními hráči.
  6. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 21:37
    Nejoblíbenější závodní telefonní hra, jakou jsem kdy viděl
  7. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 00:47
    Děkujeme za poskytnutí vzrušujícího závodního zážitku. Ať si milovníci driftu užijí jízdu.
  8. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 11:26
    Super závodění, rychlost a adrenalin, hra mě potěšila