FreePrograms.me

Stáhněte si aplikaci Terraria

Stáhněte si Terraria novou verzi zdarma pro Android 

Terraria je návyková sandboxová hra, která nabízí neomezenou kreativitu, dobrodružství a boj. Verze 1.4.4.9.5 rozšiřuje tento vzrušující svět o ještě více obsahu a funkcí, které si můžete užít.

Ponořte se do hlubokých jeskyní, bojujte s různými nepřáteli a vytvářejte svá vlastní města – v Terrarii máte zcela pod kontrolou svůj dobrodružný osud. Tato hra nabízí jedinečnou kombinaci stavění, průzkumu a boje, která vás zabaví na dlouhé hodiny.

V tomto článku se podíváme na hlavní aspekty hry Terraria a představíme vám novinky, které se objevily ve verzi 1.4.4.9.5. Budeme si povídat o možnostech vytvoření vlastního světa, potápění do hlubin jeskyní a boji s různými nepřáteli. Dozvíte se také o nových funkcích a vylepšeních, díky kterým je hra ještě napínavější. Jste připraveni vydat se na vzrušující dobrodružství ve světě Terraria? Začněme a podívejme se na vše, co potřebujete vědět o verzi 1.4.4.9.5 a co umí.

Vytvořte si svůj svět


V Terraria si můžete vytvořit jedinečný a vzrušující svět, zcela přizpůsobený vašim preferencím a fantaziím. Zde je několik kroků, které vám pomohou vytvořit si vlastní svět v Terrarii:

Krok 1: Výběr světové velikosti a typu
Prvním krokem je výběr velikosti a typu světa, který určí jeho celkový vzhled a komplexnost. Můžete si vybrat malou, střední nebo velkou světovou velikost v závislosti na vašich preferencích. Můžete si také vybrat svět normálního typu nebo svět expertního typu, který vám nabídne více výzev a příležitostí.

Krok 2: Světová generace
Po výběru velikosti a typu světa hra vygeneruje vaši herní mapu. Zde uvidíte různé biomy, jako jsou lesy, pouště, džungle, zasněžené pláně a další. Každý biom má své vlastní vlastnosti a zdroje, které lze ve hře použít.

Krok 3: Stavba domu
Po vytvoření světa je vaším prvním krokem postavit dům. Dům bude sloužit jako vaše útočiště před příšerami a místo k odpočinku. Můžete použít různé bloky a předměty k vytvoření jedinečného designu pro váš domov. Nezapomeňte přidat nějaké místnosti pro NPC, aby se k vám připojili ve hře.

Krok 4: Vývoj a výzkum
Po vytvoření domu můžete začít rozvíjet svůj svět a prozkoumávat jej. Prozkoumejte hlubiny jeskyní, kde se skrývají cenné zdroje a nebezpečné příšery. Sbírejte suroviny, vytvářejte nové předměty, vylepšujte své vybavení a stavte ještě více budov a staveb.

Krok 5: Interakce s NPC
Během hraní budete přitahovat NPC, kteří se k vám připojí ve vašem světě. Každé NPC má svou vlastní jedinečnou funkci a nabízí různé služby. Například obchodník nabízí různé předměty ke koupi a zdravotník vám může léčit zranění a nemoci.

Vytváření vašeho světa v Terrarii je zábavný proces, který vám dává úplnou kontrolu nad vaším dobrodružstvím. Objevujte nové příležitosti, budujte, bojujte a užívejte si tento vzrušující svět!

Prozkoumejte hlubiny


Jedním z nejvíce vzrušujících aspektů Terrarie je zkoumání hlubin jeskyní a sklepení, které skrývají mnoho zdrojů, pokladů a nebezpečí. Zde je několik tipů, které vám pomohou přežít v hlubinách Terrarie:

Krok 1: Příprava na ponor
Než se vydáte do hlubin jeskyní, musíte se připravit. Vezměte si s sebou dostatek pochodní, které vám osvětlí cestu, stejně jako zbraně a brnění, které vás ochrání před monstry. Můžete také nosit různé nástroje, jako jsou krumpáče a sekery, k těžbě zdrojů a překonávání překážek.

Krok 2: Prozkoumejte jeskyně
Až budete připraveni, zamiřte do jeskyní. Prozkoumejte každý kout, hledejte zdroje a poklady a bojujte s příšerami, které na vás zaútočí. Nezapomeňte si osvětlit cestu pochodněmi, abyste se nedostali do pastí nebo nešlápli na podvodní desky.

Krok 3: Získejte zdroje
V hlubinách jeskyní najdete mnoho zdrojů, které můžete použít k vytvoření nových předmětů a vylepšení vašeho vybavení. Pomocí vhodných nástrojů můžete těžit rudu, kameny, dřevo a další zdroje. Některé zdroje mohou být velmi vzácné a cenné, takže buďte opatrní a nenechte si ujít nic důležitého.

Krok 4: Buďte opatrní
V hlubinách jeskyní se skrývají nebezpečné příšery a pasti, které vás mohou každou chvíli zabít. Buďte opatrní a používejte k ochraně své zbraně a brnění. Pokud příliš často umíráte, vraťte se na povrch a upgradujte své vybavení, než se vydáte zpět do hlubin.

Bojujte se svými nepřáteli


V Terrarii narazíte na různé příšery, které na vás budou útočit, když budete prozkoumávat svět nebo těžit zdroje. Zde je několik tipů, které vám pomohou chránit se a porazit své nepřátele v Terrarii:

Krok 1: Použijte správnou zbraň
Terraria má různé zbraně, které můžete použít k boji s monstry. Každý typ zbraně má své výhody a nevýhody, takže výběr správné zbraně může znamenat velký rozdíl. Například meče jsou dobré pro boj na blízko, zatímco luky a šípy jsou dobré pro boj na dálku.

Krok 2: Naučte se taktiku monster
Každé monstrum v Terrarii má své vlastní jedinečné schopnosti a taktiku. Některé nestvůry se pohybují rychle, jiné umí létat nebo používat magické útoky. Naučte se taktiku jednotlivých monster, abyste věděli, jak s nimi nejlépe bojovat.

Krok 3: Chraňte se
Brnění a doplňky vám pomohou ochránit vás před poškozením způsobeným příšerami. Terraria má mnoho typů brnění a doplňků, které si můžete vyrobit nebo najít při průzkumu. Vyberte si takové, které vyhovují vašemu hernímu stylu a pomohou vás ochránit před poškozením.

Krok 4: Použijte pasti
Terraria má mnoho pastí, které můžete použít k boji s monstry. Můžete například vytvářet jámy s hroty nebo pomocí děl ničit příšery. Použijte pasti v kombinaci se svými zbraněmi a taktikou, abyste porazili monstra.

Postupujte podle těchto tipů a můžete se chránit a porazit monstra v Terrarii.

Postavte své město

Ve hře Terraria si můžete vytvořit své vlastní město, kde budou žít NPC (neovladatelné postavy) a poskytovat vám různé služby. Zde je několik tipů, které vám pomohou vybudovat a rozvíjet vaše město v Terrarii:

Krok 1: Vybudujte obytné prostory pro NPC
První věc, kterou musíte udělat, je vybudovat dostatek obytných prostor pro NPC. Každá NPC vyžaduje svůj vlastní dům, aby se mohla přestěhovat do vašeho města. Dům musí obsahovat stěny, podlahu, stůl, židli a zdroj světla. Ujistěte se, že každý dům má dostatek pokojů a vybavení, ve kterých může NPC žít.

Krok 2: Přilákejte NPC
Abyste do svého města přilákali NPC, musíte splnit určité podmínky. Například, abyste přilákali obchodníka, budete muset mít dostatek mincí a abyste přilákali medika, budete muset mít přístup k lektvarům a lékařským předmětům. Prozkoumejte herní svět a najděte zdroje a předměty, které vám pomohou splnit podmínky pro přilákání NPC.

Krok 3: Rozvíjejte a zdobte město
Jakmile do svého města přilákáte NPC, můžete je rozvíjet a učinit je atraktivnějším. Přidejte nové budovy, vytvářejte jedinečné návrhy a dekorace, aby bylo vaše město útulné a zajímavé. Můžete také přidat různé předměty a nábytek, díky kterým bude vaše město funkčnější a pohodlnější pro NPC.

Krok 4: Chraňte město před monstry
Nezapomeňte chránit své město před příšerami, které mohou útočit na NPC. Postavte zdi a rozmístěte pochodně po městě, abyste zabránili výskytu příšer uvnitř. Můžete také vytvářet pasti a obranné stavby na ochranu vašeho města a jeho obyvatel.

Budování vašeho města v Terrarii je kreativní a vzrušující proces. Použijte svou představivost a experimentujte s různými návrhy a nápady, abyste vytvořili jedinečné a atraktivní město.

 

 

 

 

Závěr

Terraria má mnoho příležitostí být kreativní a rozvíjet svou postavu. Můžete si vytvořit svůj vlastní jedinečný svět, prozkoumat hlubiny jeskyní, bojovat s monstry a postavit si vlastní město, ve kterém budou žít NPC. Každý aspekt hry nabízí své vlastní výzvy a příležitosti, které vám pomohou rozvíjet vaši postavu a užívat si hru. Bez ohledu na to, jak se rozhodnete hrát, Terraria nabízí nekonečné možnosti dobrodružství a zábavy.

Stáhněte si Terraria zdarma


 

03. listopadu 2023 11
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shohijahon Qurbonov
    22. listopadu 2023 18:43
    Hra je prostě skvělá! Fascinující děj, zajímavé úkoly a mnoho příležitostí pro rozvoj postavy. Děkuji za tak vzrušující dobrodružství
  2. Nahoru
    22. listopadu 2023 20:42
    špičková hra, připomínající minecraft, hrajte s chlapci
  3. Irinani
    Irinani
    23. listopadu 2023 18:23
    Hra Terraria je velmi podobná Minecraftu, ale má svůj vlastní trik
  4. Stass
    23. listopadu 2023 21:24
    Terraria je skvělá hra pro Android, nevyžaduje luxusní telefony
  5. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 23:24
    Hra je velmi zajímavá a vzrušující! staženo zdarma na Android! 
  6. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 15:51
    Terraria je velmi cool a cool aplikace! Miluju v něm bojovat! 
  7. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 20:12
    Terraria, skvělá přihrávka, hlavní věc je, že nemusíte umírat
  8. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 15:16
    Toto je nejlepší sandbox (po dolu), který v současnosti existuje. Takže byste to měli hrát 
  9. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 21:39
    Úžasná hra, hrál jsem ji s přáteli, doporučuji všem vyzkoušet
  10. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 00:48
    Děkujeme za vytvoření zábavné hry s otevřeným světem. Nechte hráče najít mnoho dobrodružství a vybudovat si vlastní virtuální světy.
  11. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 11:28
    Barevná sandboxová hra, moc se mi líbila, skvělá grafika a výběr nástrojů