FreePrograms.me

Stáhněte si MEGA 8.5

Moderní uživatelé chytrých telefonů a tabletů se potýkají s potřebou sdílet soubory a ukládat je na bezpečné místo. V tomto článku se podíváme na aplikaci MEGA pro Android, který poskytuje bezpečné a pohodlné úložiště pro vaše soubory. Od přímých odkazů po výkonné šifrování nabízí MEGA celou řadu funkcí. Aplikaci je možné stáhnout na našem webu APK soubor zdarma na Androidu.

 

Vlastnosti aplikace MEGA pro Android

Přímé odkazy a snadný přístup

MEGA umožňuje vytvářet přímé odkazy na vaše soubory. To znamená, že můžete snadno sdílet soubory s ostatními tím, že jim jednoduše pošlete odkaz. MEGA navíc poskytuje možnost přístupu k vašim souborům z jakékoli zařízení, takže je ideální pro ty, kteří se chtějí přátelům nebo rodině pochlubit nejnovějšími fotografiemi nebo videi.

Prohlížení multimédií přes webové rozhraní

MEGA umožňuje prohlížet multimediální soubory přímo přes webové rozhraní. To je výhodné, protože můžete sledovat fotografie a videa, aniž byste je museli stahovat do zařízení. Šetří také místo na vašem zařízení.

Omezení hlasitosti a vojenské šifrování

MEGA vám poskytuje 50 GB volného prostoru pro ukládání souborů. To vám umožní ukládat velké množství informací bez dalších nákladů. MEGA navíc používá armádu šifrovací algoritmus, který zajišťuje bezpečnost vašich souborů. I když se útočníci pokusí zachytit data ze serveru, nebudou schopni dešifrovat soubory bez vašeho klíče, což zajistí maximální bezpečnost.

Politika nulového přístupu a multifunkčnost

MEGA také poskytuje zásadu nulového přístupu, což znamená, že k vašim souborům máte přístup pouze vy, uživatel. Nikdo jiný to nemůže dostat přistupovat k nim bez vašeho klíče. MEGA navíc kombinuje pohodlí úložiště s dalšími funkcemi, jako je vestavěný chat a přehrávač médií. 

Jak stáhnout MEGA na Android

Stáhnout MEGA do smartphonu je snadné. Stačí navštívit naše webové stránky a kliknout na příslušné tlačítko. Není nutná žádná registrace a můžete si být jisti, že stažené soubory budou bez virů a nezpomalí vaše zařízení.

Stáhněte si MEGA zdarma na Android

 

30. října 2023 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 22:15
    MEGA, program pro sdílení a ukládání souborů
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 00:10
    Mega je skvělá aplikace pro ukládání souborů, které potřebujete uložit.
  3. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 01:56
    Děkujeme za poskytnutí cloudového úložiště s možností šifrování. Umožněte uživatelům bezpečně ukládat své soubory.
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 12:56
    Skvěle šetří data i soubory, aplikace je vcelku jednoduchá a originální

    Výborná moderní aplikace, práce s ní je jednoduchá a snadná