FreePrograms.me

Chicken Gun: Exploding Eggs and Real Carnage je nová střílečka, díky které zapomenete na realitu!

Ponořte se do světa bláznivé střelby s Chicken Gun! Zničte své protivníky házením výbušných vajec a bojujte o přežití ve vzrušujících režimech 5v5 a free-for-all. Velikost hry je pouhých 306 MB a ke hraní je potřeba připojení k internetu. Jste připraveni stát se skutečným hrdinou v této střílečce?

Vítejte ve světě Chicken Gun - vzrušující online střílečka plná výbušných vajec a skutečného masakru! Pokud jste vždy snili o soubojích s ostatními hráči, předvádění svých střeleckých schopností a taktického myšlení, pak jste na správné adrese. Chicken Gun nabízí dva vzrušující herní režimy: 5v5 a free-for-all, kde můžete ukázat svou sílu a přežít v tomto bláznivém světě.
 
Hra má velikost pouhých 306 MB, takže vám na zařízení nezabere mnoho místa. K plnému zapojení do hry však budete potřebovat stabilní připojení k internetu. Ale nebojte se, veškerá námaha bude stát za to, když se ponoříte do vzrušujícího světa Chicken Gun.
 
Jste připraveni na střílení třesoucích se vajec, neuvěřitelné adrenalinové bitvy a bitvu o přežití? Pak jděte do toho a připojte se k neuvěřitelné Chicken Gun aréně!


Co je Chicken Gun?
Chicken Gun je návyková online střílečka, která nabízí jedinečný herní zážitek. V této hře budete bojovat proti ostatním hráčům ve dvou režimech: 5v5 a free-for-all. Hlavním prvkem hry jsou výbušná vejce, která budete házet na své protivníky a vytvoříte tak pořádný masakr.
 
Chicken Gun nabízí jednoduché a intuitivní ovládání. Po mapách se můžete pohybovat pomocí joysticku na obrazovce a ke střelbě potřebujete pouze jedno tlačítko. Díky aktivnímu hraní a možnosti používat taktické techniky budete moci předvést své střelecké schopnosti a přežít v tomto šíleném světě.
 
Hra Chicken Gun má velikost pouze 306 MB, takže se snadno instaluje do vašeho zařízení. Abyste si však mohli naplno užít herní zážitek, budete potřebovat připojení k internetu.
 
Jste připraveni ponořit se do světa střílení s třesením vajec a bojovat s ostatními hráči? Pak neztrácejte čas a vydejte se do vzrušujících bitev Chicken Gun!


Jak hrát Chicken Gun?
Chcete-li začít hrát Chicken Gun, musíte si stáhnout a nainstalovat aplikaci do svého zařízení. Po spuštění hry se vám zobrazí hlavní menu, kde budete požádáni o výběr herního režimu: 5v5 nebo „každý sám za sebe“.
 
Po výběru herního režimu se dostanete na mapu, kde se bitva odehraje. Vaším úkolem je zničit všechny protivníky a zůstat posledním přeživším. K tomu můžete použít výbušná vejce, která lze házet na protivníky.
 
Ovládání postavy v Chicken Gun je velmi jednoduché a intuitivní. Pro pohyb použijte joystick na levé straně obrazovky a pro střelbu použijte tlačítko na pravé straně obrazovky. Můžete také taktiku zničit své protivníky a zůstat naživu.
 
Pamatujte, že ve hře Chicken Gun budete bojovat proti ostatním hráčům z celého světa. Nezapomeňte tedy na taktiku a buďte o krok napřed před svými protivníky.
Proč byste si měli stáhnout Chicken Gun?
Pokud máte rádi online střílečky, pak Chicken Gun stojí za stažení z mnoha důvodů:
  1. Jedinečný herní zážitek: Ve hře budete používat výbušná vejce ke zničení svých protivníků, díky čemuž je hra jedinečná a vzrušující.
  2. Jednoduché ovládání: Ovládání postav v Chicken Gun je velmi jednoduché a intuitivní, což vám umožní rychle si zvyknout na hru a začít vyhrávat.
  3. Aktivní hratelnost: Ve hře se vždy děje něco zajímavého, díky čemuž je hra velmi aktivní a vzrušující.
  4. Příležitost bojovat s ostatními hráči: Budete bojovat proti ostatním hráčům z celého světa, což vám umožní předvést své střelecké schopnosti a taktické myšlení.
  5. Velikost hry: Chicken Gun má velikost pouze 306 MB, což usnadňuje instalaci do vašeho zařízení.

Pokud se chcete ponořit do světa střílení a bitvy s ostatními hráči, pak Chicken Gun je přesně to, co potřebujete!


Výkon

Chicken Gun je tedy vzrušující online střílečka, která nabízí jedinečný herní zážitek. Ve hře budete pomocí výbušných vajec ničit své protivníky a také bojovat proti ostatním hráčům z celého světa.
 
Hra nabízí dva vzrušující herní režimy, jednoduché a intuitivní ovládání, aktivní hraní a možnost stáhnout a užít si hru zdarma bez jakýchkoliv dalších nákladů.
 
Pokud jste připraveni na střílení třesoucích se vajec, neuvěřitelné adrenalinové bitvy a bitvu o přežití, pak neztrácejte čas a pusťte se do vzrušujících bitev Chicken Gun!

Často kladené dotazy
1.Je možné hrát bez připojení k internetu?
Ne, Chicken Gun vyžaduje ke hraní stabilní připojení k internetu.
2. Mohu hrát Chicken Gun na počítači?
Ne, Chicken Gun je aktuálně k dispozici pouze na mobilních zařízeních.
3.Je možné změnit ovládání postavy?
Ano, v nastavení hry můžete změnit umístění ovládacích tlačítek.
4.Je možné vytvořit vlastní týmy?
Ano, můžete si vytvořit vlastní týmy a pozvat přátele ke společné hře.
5.Je možné koupit zbraně za skutečné peníze?
Ano, hra má obchod, kde si můžete koupit zbraně za skutečné peníze. K dokončení hry to však není nutné.

https://drive.google.com/file/d/1w_3MMlPOeEA0x9pzGWw21iN16zGRsU5Z/view?usp=sharing

29. října 2023 11
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Rina777
    18. listopadu 2023 11:40
    Chicken Gun je střílečka se zábavným prostředím, kde hráči proti sobě bojují jako těžce ozbrojená kuřata. Skvělá dávka humoru a akce)))
  2. ADAM NELEGAL
    19. listopadu 2023 11:09
    Chicken Gun je velmi zábavná hračka, myslím, že v ní sedím víc, než si můj kluk nemyslel, že v mém věku je to možné))
  3. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 08:25
    Chicken Gun je skvělá hra, když jsem ji hrál, ani jsem si nevšiml, jak ten čas letí! Chci hrát víc 
  4. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 14:50
    Hra má jednoduchou grafiku a nekomplikovanou hratelnost. Ocitnete se na mapě, kde je potřeba zničit co nejvíce nepřátel a přežít na vlastní pěst. 
  5. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 00:17
    Chicken Gun, střílečka, kde musíte bojovat a neumřít
  6. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 19:43
    Zábavná hračka, můžete se dobře bavit a bavit se.
  7. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 01:20
    Chicken Gun má online hru, bylo zábavné hrát s přáteli
  8. hnízdo23
    6. prosince 2023 02:01
    Skvělá střílečka, moc se mi líbila 
  9. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 02:52
    Díky za vytvoření zábavné střílečky. Nechte hráče užít si bláznivé bitvy pomocí výbušných vajec.
  10. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 15:04
    Vtipná a zábavná hra výbušná vejce, moc se mi líbila
  11. Ivan
    6. prosince 2023 22:10
    Nejzajímavější online střílečka, stáhl jsem si ji a doporučím ji svým přátelům, pojďme se s nimi poprat!