FreePrograms.me

It Takes Two se nespustí nebo během hraní zobrazuje chybu

 Tato videohra se nachází na vrcholu seznamu nejlepších plošinových her Pára (2022-2023) a není prostý chyb, mezi nimiž vynikají ty, které zamrznou, spadnou, nespustí se a zaseknou se při načítání, pro takový počet selhání se musíte snažit pochopit Jak chybu opravit na spuštění, nebo se hra nespustí pro Proto máme tohoto rozumného průvodce, který vám pomůže vyřešit váš problém.



Jak opravit selhání nebo nespuštění aplikace It Takes Two?


Existuje několik důvodů, proč v platformové hře It Takes Two dochází k různým selháním, a proto, abyste pochopili, jak vyřešit chybu Crash při spuštění nebo chybu nespustí, musíte si zapamatovat některé body, které jsme uvedli v tomto článek.

 

povolení


Stává se, že rozlišení neodpovídá jak ve hře, tak na obrazovce, můžete vidět chybu, pak je třeba se ujistit, že tam není taková nerovnováha, měla by být stejná pro monitor i It Takes Two. Pokud ne, opravte to, k tomu musíte změnit rozlišení v konfiguračním souboru hry, který se nachází v Složka Steam na disku C, nyní je další možností režim v okně, který se spouští přes příkazový řádek a k tomu potřebujete spusťte Steam, přejděte do knihovny her a kliknutím pravým tlačítkem vyberte vlastnosti, na kartě Obecné klikněte na nastavit možnosti spuštění, kam musíte napsat -oknem -bez hranic a klikněte na  ok a exit, tímto způsobem můžete vyřešit problém s hrou, jinak je stále o čem přemýšlet.

Výchozí konfigurace


A teď jsme hru nainstalovali, není třeba dělat žádné změny v konfiguraci, pokud dojde k nějakému selhání, protože jsme to udělali, je možné, že to souvisí s tímto, pak vrátit nastavení na výchozí - to jsou nastavení, se kterými bychom si měli hrát, i s nízkým nastavením můžeme mít větší celkovou stabilitu.

Aktualizace ovladačů grafické karty nebo zvuku


Možná kvůli nedostatku aktualizací nebo poškození některých dat může být nutné opravit chybu pádu, pak musíme vzít v úvahu některé faktory, například pokud je nainstalována zvuková karta, která se může spoléhat na další ovladače, pak jejich je třeba aktualizovat. Je třeba také poznamenat, že NVidia a AMD neustále uvolňují aktualizace ovladačů pro kompatibilitu je také důležité se o ně postarat Ovladače GPU, takže můžete zkontrolujte aktualizace na webu výrobce, což může pomoci vrátit It Takes Two do normálu.

Správné spuštění


Existuje také možnost, že dochází k rušení, které je spojeno se spotřebou systémových zdrojů, což způsobuje zablokování, jako je It Takes Two, pak musíme hledat správné spuštění pouze s nezbytnými součástmi a za tímto účelem klikneme Windows + Rpsát msconfig a zadejte vstup, přejděte na kartu služby, zkontrolujte skrýt služby Microsoftu, potvrďte vše deaktivujte, přejděte do správce úloh, zakažte postupně vše nepotřebné a pokračujte k restartu systému, po spuštění uvidíme, zda se nám podaří problém vyřešit, jinak pokračujeme v testování možností.

Aktualizace nebo přeinstalace rozhraní DirectX


Kromě toho může být problém s DirectX, instalace může být poškozena a bránit správnému spuštění It Takes Two, k tomu stačí aktualizovat na nejnovější verzi DirectX.

Zakázání přetaktování nebo turbo boost


Tyto pády mohou být vyvolány použitím softwaru pro přetaktování třetí strany, jako je MSI Afterburner, který spolupracuje s CPU nebo GPU, i když při spuštění hry zůstávají aktivní některé funkce, které je třeba deaktivovat pomocí BIOS, tímto způsobem můžeme spustit hru bez přetaktování, také v BIOSu počítače musíme deaktivovat Intel Turbo Booster, pokud je aktivován, pak my resetujeme nastavení podle specifikací výrobce CPU a GPU.

Obnova poškozených souborů


V případě, že problém spočívá v tom, že dojde k selhání hry It Takes Two, ať už na začátku nebo uprostřed hry, musíme se spolehnout na funkci Steam, která nám umožní tyto soubory obnovit, za tímto účelem přejděte do klienta, přejděte do knihovny, kde se hra nachází vlastnosti, tab místní soubory a klikněte na zkontrolovat integritu souborua po dokončení procesu se pokusíme vrátit do hry, abychom zjistili, zda byly problémy vyřešeny.

Zakázání překrývání ve službě Steam


A když hledáme možné příčiny problému, který máme, existuje možnost, že může být povolena funkce Steam Overlay, protože jakmile jsme si všimli blokování po spuštění, mohlo by to být důvodem poruchy. Řešení problému: musíme tuto možnost deaktivovat, spustíme klienta, abychom přešli do knihovny, abychom našli hru, pomocí pravého tlačítka myši vybereme její vlastnosti a zrušíme zaškrtnutí tohoto Steam Overlay.

Je jasné, že vědět, jak opravit chybu Crash při spuštění nebo nespuštění, nám umožňuje vrátit se k zábavě, kterou nám It Takes Two představilo.

27. března 2023 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 08:32
    Článek je jasný a jednoduchý! všechno klaplo
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 15:35
    Děkuji, že jste mi vše řekl, teď už nejsou žádné chyby
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 12:35
    Děkuji, konečně jsem si mohl zahrát svou oblíbenou hru, problém jsem vyřešil pomocí povolení 
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 18:01
    Tuto chybu jsem velmi rychle opravil, děkuji za pomoc