FreePrograms.me

Nákup použitého serveru online

Společnost potřebuje server, ale jak se často stává, není k dispozici příliš mnoho finančních prostředků a bohužel málo na nákup nového vybavení od uznávaných značek. Neměli byste utíkat do sklepa sousedního domu, do „Nejlepší servery z našeho sklepa“ sharashka, ale má smysl zvážit možnost nákupu použitého vybavení od uznávaných značek od spolehlivých dodavatelů.

I když je rozpočet vaší společnosti velmi omezený, neměli byste upřednostňovat neznámé značky. V této situaci je nejlepším řešením nákup použitých serverů, které by také měly být nakupovány nejen kdekoli, ale od důvěryhodných dodavatelů.

Nejen velké korporace, ale i malé firmy s malým počtem zaměstnanců dnes těžko fungují bez vlastního serverového vybavení. Tato technika vám umožňuje automatizovat většinu pracovních procesů, kromě toho vám zařízení umožňují realizovat složité internetové projekty a organizovat pracovní sítě.

Mnoho lidí se ptá, který serverový počítač je lepší vybrat. Na tuto otázku neexistuje jednoznačná odpověď. Neexistuje žádné univerzální zařízení, které by si poradilo se širokou škálou úkolů. Z tohoto důvodu se může konfigurace zařízení značně lišit. Kromě toho, pokud kupujete server pro přidání do stávající sítě, budete určitě muset vzít v úvahu veškeré dříve nainstalované vybavení.

Abyste při výběru neudělali chybu, zvažte následující technické vlastnosti:

1. Procesor. Věnujte pozornost tak důležitým ukazatelům, jako je frekvence a počet jader.

2. RAM. Při výběru paměti RAM okamžitě přemýšlejte o tom, jaký software budete používat a zda budete používat nějaké aplikace náročné na zdroje. Zvažte také počet uživatelů, kteří budou s těmito programy pracovat.

 3. Diskové jednotky. Je vhodné spojovat pevné disky do polí RAID. Tímto způsobem můžete urychlit chod celého subsystému.

 Před zadáním objednávky se také rozhodněte, kam přesně chcete zařízení nainstalovat. V závislosti na instalaci vyberte typ zařízení. Dnes si můžete koupit:

1. Blade servery. Je důležité vzít v úvahu, že v těchto systémech musí být všechny chladicí a výkonové prvky umístěny ve specializovaném krytu.

 2. Montáž do stojanu. Kompaktní zařízení, která se montují do racku. Zařízení má vertikální způsob instalace.

 Pokud hledáte kvalitní serverový počítač, doporučujeme věnovat pozornost internetovému obchodu MskServer. Zde najdete nová i použitá zařízení. Pokud jde o posledně uvedené, veškeré vybavení je před odesláním konečnému kupujícímu nutně testováno a všechny části, které selžou, jsou nahrazeny novými součástmi. Zajišťují také doručení po celém Rusku.

17. září 2021 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 18:00
    Koupil jsem si pár použitých serverů, ale nakonec mě podvedly
  2. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 22:53
    Zajímavý článek, snad se mi to, co jsem přečetl, bude v budoucnu hodit.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:19
    To asi není nejlepší nápad, snadno vás mohou oklamat, je lepší brát servery od prověřených společností
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 22:24
    Přemýšlím, co s tím, ale díky za informaci
  5. Filimon
    6. prosince 2023 23:21
    Děkuji, velmi dobré vysvětlení o serverech, teď už vím, co potřebuji.