FreePrograms.me

Správný stream

Правильный стрим

Jak může streamer získat popularitu?

Mnoho lidí sní o statusu špičkového streamera, ale dosáhnout ho může jen ten, kdo dokáže vzbudit sympatie diváka a udržet jeho zájem. Myšlenka, že důvodem vysokých pozic streamera je čistě štěstí, je mylná.

Ve skutečnosti cesta k úspěchu vede přes osobní úsilí a sebezdokonalování. V tomto článku naleznete doporučení, jak získat zobrazení.

Podmínky popularity streamerů

Následující metody vám pomohou získat publikum během krátké doby.

  1. Nákup vhodného vybavení. Zde stojí za to zvážit profil vašeho streamu. Pokud jde o hratelnost nebo IRL streamy, nebudete potřebovat výkonné vybavení. Pokud budete streamovat AAA hry, standardní notebook vám stačit nebude. Kromě toho budete muset najít HD webovou kameru a mikrofon s potlačením hluku.
  2. Pravidelnost proudů. Systematickým a častým vysíláním získává nováček streamer zkušenosti s komunikací s diváky a má větší šanci, že si ho někdo všimne. Důležité je dbát na kvalitu zvuku, obrazu a přizpůsobení upozornění.
  3. Komunikační činnost. Pro začínající streamery je užitečné účastnit se chatů, turnajů a událostí – to jim umožňuje najít více podobně smýšlejících lidí, kteří sdílejí vášeň pro konkrétní hru a přispívají k rozvoji kanálu.
  4. Sledování konkurentů a interakce s nimi. Zůstaňte v obraze s nejlepšími streamery, kteří vysílají vaši hru nebo hry jí podobné. Je užitečné vyměňovat si názory se streamery, kteří mají přibližně stejný počet diváků jako vy – je to jistý způsob, jak zvýšit počet online zhlédnutí pro oba vaše kanály.
  5. Stabilita ve výběru relací. Nejlepší možností je zaměřit se na jednu hru, která je součástí skupiny nejznámějších bitev. Přepnout na jiné hry je vhodné pouze tehdy, když má streamer pocit, že už se publikum nudilo.

Co jiného by měl nový streamer dělat?

Odborníci doporučují propagovat svůj kanál pomocí několika platforem najednou. Například je vhodné opakovat vysílání na Twitchi na platformách Facebook, YouTube a VKontakte. Blogeři YouTube mohou inzerovat svůj kanál – rozšíříte tím vaši sledovanost.

Podle kompetentních streamerů diváka přitahuje expresivita projevu. Proto se musíte chovat přirozeně, bez zadržování emocí, ale snažit se vypadat nepředvídatelně a zajímavě.

Je vhodné sledovat vaši stránku a denně analyzovat její statistiky. Za úvahu stojí, že důvodem poklesu počtu zhlédnutí může být pořádání turnajů světové úrovně v herních disciplínách nebo třeba fotbalových zápasů, kterým mohou diváci Twitche dávat přednost.

Streamy musí sledovat sám tvůrce. Jedině tak se přesvědčíte o svých vlastních chybách v oblasti technologií i komunikace.


 

15. června 2021 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 19:40
    V článku je vysvětleno vše o tom, jak a kde zahájit stream, děkujeme

  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 05:52
    Zajímavý článek pro obecný vývoj, bylo poučné si ho přečíst.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:30
    Ano, toto je užitečný článek pro začátečníky, musíte se zamyslet a vyzkoušet sami, možná budu nejoblíbenější 
  4. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 15:40
    Začínám získávat popularitu na streamech! díky za článek! 
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 22:54
    Článek o tom, jak získat zhlédnutí je velmi relevantní, děkuji