FreePrograms.me

Jak přehrát formát MDS

Как воспроизвести формат MDS


Data zaznamenaná ve formě obrazu můžete reprodukovat pomocí speciálních nástrojů. Rozšíření MDS je obvykle potřeba pro soubory, které obsahují další data o obrazu disku (pouze pomocné informace).

Nástroje pro otevření formátu MDS



Je třeba si uvědomit, že tento formát je pomocný. Pokud potřebujete spustit obrázek, měli byste použít data zaznamenaná v rozšíření MDF bez něj, otevření MDS nepřinese žádnou výhodu.

Metoda 1: Použití programu Alkohol 120 %.



Soubory, jejichž formát nás zajímá, musely být nějak zaznamenány. Obvykle je nahrávací utilita Alcohol 120%, takže toto rozšíření uvidí v každém případě. Tato aplikace se používá k zápisu dat na diskové jednotky a vytváření obrazů. Program je bohužel placený, ale pro krátkodobé používání se hodí i zkušební verze.
Pokyny krok za krokem pro program jsou následující:
  1. Po otevření programu vyberte v záložce "Soubor" doložka "Otevřeno". Můžete také použít klávesové zkratky a stisknout Ctrl +.

    Как воспроизвести формат MDS


  2. Musíme najít soubor, který nás zajímá, a otevřít ho.



  3. Vybraný soubor se zobrazí v hlavním okně. Otevřete nabídku pravým tlačítkem myši a najděte "Připojit k zařízení".



  4. Po dokončení programu budete moci vybrat akce, které lze s tímto souborem provést. Připojení může trvat dlouho, pokud je velikost souboru příliš velká.




Metoda 2: Použití DAEMON Tools Lite



Program má mnoho různých užitečných funkcí, ale stejně jako předchozí je k dispozici v placené verzi. Pro naše potřeby je vhodná i zkušební verze:
  1. Otevřete program a na levé straně okna, které se otevře, najdeme "obrázky", po kterém je třeba kliknout na ikonu "+".



  2. Vyhledáme soubor, který vás zajímá, a poté jej otevřeme. Můžete jej také najít jakýmkoli způsobem, který vám vyhovuje, a jednoduše jej přetáhnout na prázdné místo na kartě "obrázky".



  3. Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor a vyberte ze zobrazené nabídky "Otevřeno". Stejného výsledku lze dosáhnout pomocí funkce "Rychlá montáž".




Metoda 3: Použijte nástroj UltraISO



Další program, který udělá skvělou práci při otevírání souboru MDS. Má stejné funkce a liší se pouze méně atraktivním designem. Program je zpoplatněný, ale můžete jej používat i po uplynutí demo období. Pravda, mnoho funkcí bude nedostupných, ale bude možné otevřít soubor MDS.

Pokyny pro práci s tímto programem:
  1. Spusťte jej a v zobrazeném okně najděte kartu "Soubor". Klikněte "Otevřeno". Stejného výsledku dosáhnete kliknutím na ikonu složky vedle záložky "akce".



  2. Analogicky s jinými programy najdeme požadovaný soubor.



  3. V okně se zobrazí informace nalezené v souboru MDS. V záložce "Akce" vyberte položku nabídky Překontrolovat.




Metoda 4: PowerISO



Tento program je nejvíce podobný UltraISO, ale má jednodušší menu. Stejně jako předchozí nástroje je placený, ale funkce, které potřebujete, jsou k dispozici také ve zkušební verzi.
  1. Po otevření programu vyberte položku nabídky "Soubor" a v zobrazeném seznamu klikněte na "Otevřeno". Stejného výsledku dosáhnete kliknutím na ikonu složky na panelu.



  2. Vyhledáme požadovaný soubor a otevřeme jej.



  3. Informace obsažené v souboru se objeví v hlavním poli. Vyberte jej a klikněte na ikonu Překontrolovat.



Bez ohledu na program, který si vyberete, není v procesu otevírání souboru MDS nic obtížného. Hlavní věc, kterou je třeba si zapamatovat, je, že pokud nemáte soubor s příponou MDF, s největší pravděpodobností nebudete moci otevřít MDS.
17. ledna 2018 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 15:14
    reprodukoval formát velmi rychle! vše je kvalitní a pohodlné! Děkuju! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 15:15
    Vypadá to, že mám nainstalovaný nástroj pro reprodukci formátu již dlouhou dobu, používám jej již dlouho, jsem velmi spokojen
  3. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 21:52
    Je opravdu tak snadné reprodukovat formát mds, takové vzrušení