FreePrograms.me

Programy pro skenování dokumentů

Программы для сканирования документов

Navzdory skutečnosti, že téměř všichni výrobci skenerů poskytují svůj vlastní software pro skenování dokumentů, uživatelé se raději uchylují k softwaru třetích stran a existují důvody: vysoká funkčnost, menší zatížení systému, podpora ruského jazyka, další funkce a více.

Zdřímnutí 2



Программы для сканирования документов


Jednoduchý a efektivní program pro skenování dokumentů vybavený podporou ruského jazyka.

Kromě skenování dokumentů je program vybaven schopností rozpoznávat text a následně přenášet naskenované soubory emailem. Kromě toho bude mít uživatel možnost ovládat přístup k souboru PDF, například nastavením hesla k dokumentu.

Stáhněte si program Naps2 https://www.naps2.com/

Korektor skenování A4





Pohodlný a miniaturní program pro skenování dokumentů, který je zajímavý především tím, že umožňuje nastavit hranice skenovaného dokumentu.

Navíc poskytuje nastavení barev a jasu, možnost zapamatovat si posledních 10 naskenovaných dokumentů a také zcela bezplatnou licenci. Bohužel se zdá, že program již není podporován vývojářem, což znamená, že jej lze stáhnout pouze z neoficiálních zdrojů.

Stáhněte si program Scan Corrector A4 http://www.softportal.com/get-6275-skan-korrektor-a4-quick-scan-corrector.html

ScanLite





Další ruskojazyčný program pro skenování dokumentů, který je podle názoru autora ideální volbou.

Program umožňuje ukládat naskenované dokumenty ve formátech PNG a JPG, nastavit barvu a odstín obrazu a kvalitu obrazu (při požadavku na zmenšení souboru lze použít minimum). Pokud navíc nejste spokojeni se vzhledem programu, ScanLite nabízí až 25 skinů, díky kterým program získá přesně ten design, který preferujete.

Stáhněte si program ScanLite http://vinsoft.ru/ScanLite.html

Scanitto Pro





Navzdory předponě „Pro“ je Scanitto Pro zcela bezplatný nástroj pro skenování dokumentů.

Program je vybaven vícejazyčným rozhraním s podporou ruského jazyka, umožňuje ukládat skeny dokumentů v různých grafických formátech, má vestavěný editor obrázků a také vysokou rychlost zpracování, která vám umožňuje pracovat s velkým objem naskenovaných dokumentů.

Stáhněte si program Scanitto Pro https://www.scanitto.com/ru/download.html

Skenování papíru





Poslední program z naší recenze bohužel není vybaven podporou ruského jazyka, ale uživatelé by s ním neměli mít žádné potíže - rozhraní je postaveno tak, že práce s programem je mimořádně pohodlná a vy rozumí tomu od prvních minut po spuštění.

Program je pozoruhodný tím, že je vybaven schopností rychlého skenování, má pokročilé možnosti úpravy obrázků a také umožňuje nastavení tisku. Program je distribuován zcela zdarma z oficiálních stránek vývojáře.

Stáhněte si program PaperScan http://paperscan.orpalis.com/ Každý z výše uvedených programů v každém případě zajistí kvalitní skenování dokumentů. Pokud znáte jiný program, který není součástí článku a který je také ideální volbou pro skenování souborů, podělte se o jeho název v komentářích.
28. září 2017 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 07:14
    Program pro skenování dokumentů. Velmi užitečná věc. Staženo z tohoto webu.
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 16:46
    Vynikající programy uvedené v tomto článku jsou velmi užitečné informace
  3. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 23:14
    skvělý skener dokumentů, užitečná věc