FreePrograms.me

gp5 file: kde se používá a jak jej otevřít?

Файл gp5: где он используется и как его открыть?
Soubory s příponou gp5 jsou hudební soubory, které byly vytvořeny pomocí programu Guitar Pro, který je zase určen pro úpravu tabulatur pomocí různých nastavení: kytarová ladička, metronom, různé stupnice a další (znalí kytaristé). Pokud máte tento typ souboru a nevíte, jak otevřít gp5, nyní vám pomůžeme tento problém vyřešit. Aplikace Guitar Pro
Jak již bylo zmíněno výše, soubory gp5 jsou vytvářeny v Guitar Pro a obsahují následující údaje: zvuk a zvukový zápis, takže při přehrávání takových souborů uživatel vidí, které struny a na kterých pražcích je třeba držet. Pokud lze tato data zapsat do souboru gp5 pomocí Guitar Pro, pak je logické předpokládat, že stejný program je schopen takové informace číst. A to je naprostá pravda.



Můžete přejít na hlavní stránku webu Guitar Pro klikněte na tento odkaz https://www.guitar-pro.com/en/index.php, ale hned uvidíte, že tato aplikace je placená, ale pro informační účely vývojáři nabízejí zkušební verzi se spoustou omezení.

Файл gp5: где он используется и как его открыть?


V zásadě by to mělo stačit k otevření souboru gp5, ale pokud vám možnosti bezplatné verze nestačí, měli byste vědět, že tento soubor můžete otevřít nejen pomocí Guitar Pro.

aplikace TuxGuitar
TuxGuitar, stejně jako Guitar Pro, umí otevírat a přehrávat soubory gp5 s jedinou výjimkou: je zcela zdarma.
Zde jsou:
  • vlastní editor;
  • schopnost zobrazit tabulaturu a skóre;
  • přítomnost různých zvukových efektů;
  • ovládání tempa melodie;
  • podpora klávesových zkratek;
  • mixér;
  • přítomnost kláves virtuálního klavíru.



Můžete si stáhnout TuxGuitar klikněte na tento odkaz https://sourceforge.net/projects/tuxguitar/. V důsledku toho stojí za zmínku, že oba programy odvádějí vynikající práci s úkolem, ale pokud stále cítíte potřebu pracovat se soubory gp5 po dlouhou dobu, doporučujeme zakoupit plnou verzi programu Guitar Pro, která má mnohem více možností pro práci s tímto typem souboru než TuxGuitar.
09. ledna 2017 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 21:40
    Článek je velmi poučný a užitečný! Díky moc
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 15:33
    Díky za skvělý a užitečný článek. Poslal jsem to kamarádovi.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:56
    Hudbu hraju už dlouho, nevěděl jsem, že taková aplikace existuje, díky