FreePrograms.me

Odnoklassniki: obnovení stránky po zablokování

Одноклассники: восстановление страницы после блокировки
Sociální síť Odnoklassniki má obrovské publikum, které jen roste. Ale stojí za to si uvědomit, že většinu tohoto publika tvoří lidé, kteří plně nerozumí „vnitřnostem“ počítače, nerozumějí tomu, jak funguje internet, protože se narodili o několik desetiletí dříve než dnešní mládež. Právě tato velká část často zažívá problémy a paniku, když vidí nápis o blokování osobní stránky, čehož se není třeba bát.

Nyní se pokusíme velmi podrobně vysvětlit, proč mohla být vaše stránka Odnoklassniki zablokována a jak se z této situace dostat. Něco málo o blokování stránek
Pokud jste nějak viděli, že váš účet Odnoklassniki byl zablokován, vůbec to neznamená, že tomu tak je. Je to paradox, ale je to tak.

Jde o to, že blokování sociálních sítí lze úmyslně nainstalovat do počítačů různých vládních agentur, škol, univerzit, aby se zabránilo pokusům o přihlášení do Odnoklassniki nebo, řekněme, Vkontakte. To lze udělat například proto, abyste zabránili studentům dělat nesmysly během školních hodin nebo abyste zajistili, že budete pracovat během úředních hodin. Je to jednoduché. Proto, pokud jste se nemohli přihlásit do Odnoklassniki v práci nebo někde jinde na vašem počítači, nepropadejte panice - zkuste to udělat doma.

Takže jste přišli domů a ukázalo se, že ani zde se nemůžete přihlásit do Odnoklassniki. Nyní zbývají pouze tři možnosti:
  • Nebo jste porušili pravidla sociální sítě stanovená jejími správci.
  • Nebo byl váš účet napaden útočníky.
  • Nebo je ve vašem počítači virus, který „kalí vody“.

Pokud skončíte u první možnosti, pak s největší pravděpodobností nejste dobrý člověk a my vám zde nebudeme moci pomoci. V ostatních případech čtěte dále.

Co dělat, pokud byla stránka napadena?
Stránka je obvykle hacknuta triviálním způsobem: jednoduše se změní heslo. Ne vše je zde tak složité a žalostné, jak by se mohlo zdát.
  1. Přejděte na hlavní stránku dobře.
  2. Na autorizačním formuláři najděte tlačítko Zapomněli jste heslo? a klikněte na něj.

    Одноклассники: восстановление страницы после блокировки


  3. Dále budete přesměrováni na stránku pro obnovu ztracených dat, kde po úspěšném zadání potřebných údajů označujících vaši identitu můžete obnovit svůj účet a změnit heslo.

Nebudeme se tímto bodem příliš zabývat, protože pro mnoho lidí je mnohem obtížnějším problémem přítomnost počítačového viru v systému.

Co dělat, když je ve vašem počítači virus?
  1. Nejprve si pomocí antivirového programu kompletně zkontrolujte počítač na přítomnost viru. Program doporučujeme Avast https://www.avast.ru/index.
  2. Dále postupujte podle cesty: Můj počítač - pohon C - Windows - System32 - ovladače - atd..
  3. Klepněte na tlačítko Seřadit a vyberte Parametrický papok i poiska.



  4. Přejděte na kartu Pohled.



  5. Přejděte na konec seznamu a zaškrtněte políčko vedle Zobrazit skryté soubory, složky a jednotky... Klikněte na platit и Ca.



    Tímto způsobem zviditelníte systémové soubory vašeho počítače.


  6. Návrat do složky atd. a najděte tam soubor hosts. Otevřete to. To lze provést pomocí libovolného textového editoru.



  7. Smažte vše pod touto červenou čarou.



  8. Uložte změny a užijte si Odnoklassniki.
Samozřejmě se stává, že virus změnil soubor hosts. To pochopíte, pokud je tento soubor jednoduše prázdný. V tomto případě si stáhněte funkční ověřený soubor hostitelů klikněte na tento odkaz https://drive.google.com/open?id=0BwFWhconSKDOYlNSVUJVV2g3cTQ a zkopírujte jej na místo, kde by měl být. Hodně štěstí.
27. prosince 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 16:11
    Takto jsem obnovil stránku své matky v Odnoklassniki. Děkuju!
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:58
    Zajímavý článek, velmi poučný, moc za něj děkuji