FreePrograms.me

Technologie Intel Rapid

Технология Intel Rapid
V současné době se každým okamžikem zvyšuje objem důvěrných osobních údajů, se kterými se celé lidstvo denně setkává. Každý člověk sleduje filmy, pořizuje mnoho cenných fotografií a prohlíží a upravuje určité dokumenty. A absolutně každý kus těchto osobních údajů potřebuje silný a osvědčený bezpečnostní systém. Právě pro tento účel Intel navrhl technologii Intel Rapid. popis

Vytvořená technologie umožňuje vyšší úrovně produktivity, rozsahu a zabezpečení, kterých jiné společnosti dříve nemohly dosáhnout. Nezáleží na počtu použitých disků, protože kvalita, s jakou je zajištěna bezpečnost osobních údajů, zůstává při plné funkčnosti a nízké spotřebě energie. Dalším pozitivním faktorem je, že i při sebemenším narušení paměťového disku bude systém stále chránit každého před ztrátou informací. Mezi aplikace, které tuto technologii využívají, patří programy pro prohlížení a úpravu fotografií a videí a velké množství kancelářských programů.

Технология Intel Rapid


Uživatelské rozhraní Intel Rapid Storage Technology usnadňuje vytváření a koordinaci osobních úložišť. Ve spojení s technologií Intel® Rapid Recover můžete chránit osobní údaje pouze pomocí externího disku. Neocenitelné osobní údaje jsou chráněny před selháním disku pomocí řešení RAID v jedné ze 3 úrovní odolnosti proti poškození: RAID 1, RAID 5 nebo RAID 10. Duplikáty úložiště. osobních informací na jednom nebo více pomocných jednotkách vám umožňuje chránit se před ztrátou informací nebo výpadky platformy v případě jakéhokoli narušení jednotek. Jakmile je poškozený disk vyměněn, jeho odolnost vůči selhání dat se jednoduše obnoví. Kombinací tří až sedmi disků v konfiguracích RAID 0 je možné získat přístup k informacím na každém disku současně. Tato konfigurace zlepšuje odezvu u aplikací náročných na zdroje. Navíc díky automatickému vyrovnávání zátěže na platformách s RAID 1 je možné dosáhnout výhody vyšší rychlosti načítání a čtení, která zákazníkům poskytuje nadřazenost s jediným diskem. Prostřednictvím AHCI byla zlepšena produktivita úložných modulů. AHCI navíc zlepšuje výdrž baterie při práci se standardem LPM, což snižuje spotřebu čipové sady a disku Serial ATA (SATA).

Intel® Rapid Storage Technology představuje nejnovější vylepšení zabezpečení, výkonu a rozšíření portfolia stolních a mobilních osobních počítačových systémů. Při použití jedné nebo více paměťových jednotek mohou zákazníci využívat výhod vyšší produktivity a snížené spotřeby energie. Při použití více úložných zařízení má klient možnost dokoupit pomocnou ochranu proti ztrátě osobních informací v případě, že použité úložné zařízení je nefunkční.
01. listopadu 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:12
    Zajímavý článek pro budoucí vývoj, děkuji