FreePrograms.me

Připojení routeru ZyXEL Keenetic Lite III

Подключаем роутер ZyXEL Keenetic Lite III

Existují velmi oblíbené modely Wi-Fi routery, a existují prakticky neznámé. Nezáleží však na tom, jaký router máte, protože jej nejprve musíte nakonfigurovat a připojit. Teprve poté začne fungovat a potěší vás všemi požitky bezdrátového internetu. Dnes si povíme něco o routeru ZyXEL Keenetic Lite III, konkrétně jak jej připojit a jeho prvotní konfiguraci. Okamžitě stojí za zmínku, že tento model routeru má vylepšenou anténu Wi-Fi. Zvýšili dosah příjmu a vysílání signálu.

Začněme úplně od začátku. Na obrázku níže uvidíte zadní panel tohoto routeru. Pokud se podíváte zleva doprava, přepínač režimu je na prvním místě. Musí být ponechán v hlavním režimu. Do konektoru označeného „power“ budete muset zapojit napájecí zdroj.
Подключаем роутер ZyXEL Keenetic Lite III


Poté je třeba stisknout tlačítko vedle konektoru. Po těchto krocích by se měl na přední straně routeru objevit indikátor napájení. V konektoru"Internet"připojte svůj internetový kabel. Téměř okamžitě se na předním panelu routeru objeví další ikona označující, že je internet připojen. No, v konektorech s nápisem "Domácí síť"(do libovolného) vložíme kabel dodaný s routerem. Druhý konec zasuneme do konektoru síťové karty počítače.

Po všech těchto krocích, které potřebujete přejděte na webové rozhraní routeru. Chcete-li to provést, otevřete jakýkoli prohlížeč a zadejte adresu 192.168.1.1 nebo v případě našeho routeru můžete přejít na adresu my.keenetic.net. V každém případě se otevře uvítací stránka. A zde je potřeba zvolit buď rychlé nastavení, nebo nastavení přes webový konfigurátor. Jednodušší je zvolit rychlé nastavení, protože v tomto případě stačí kliknout na tlačítko „Další“. A stačí jen párkrát zadat svá internetová data.
Zde vlastně končí hlavní a nejdůležitější etapa – připojení routeru ZyXEL Keenetic Lite III. Jak vidíte, vše je docela jednoduché.
29. dubna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:14
    Mám router neznámého modelu, no, neřekl bych jen, že je nejoblíbenější, ale existuje na světě
  2. Ivan
    6. prosince 2023 23:35
    Mám úplně stejný router. Jak jsi mi pomohl, jinak jsem se drbal v hlavě, jak to zapojit.