FreePrograms.me

Instalace Xexmenu pro Xbox 360

Устанавливаем Xexmenu для Xbox 360

Populární hry dnes vznikají jak pro počítače, tak pro herní konzole. A jednou z nejoblíbenějších herních konzolí je Xbox 360. Hrají na ní miliony uživatelů. Dnes vám prozradíme, jak můžete tuto herní konzoli mírně vylepšit tím, že na ni nainstalujete shell Xexmenu. Xexmenu je shell pro herní konzoli Xbox 360, který umožňuje v budoucnu spouštět hry z libovolného média. Tato skořepina má vestavěnou správce souborů a také díky němu umožňuje spouštět hry s příponou „.xex“.

Pojďme se tedy podívat na proces instalace Xexmenu. Nejprve je třeba to napsat do médií. A je potřeba si to zapsat ve formátu iso. Tento postup lze provést pomocí programů, které zaznamenávají obrazové soubory ve formátu iso, např. UltraISO.

Řekněme, že jste vypálili soubor na disk. Poté musíte spustit herní konzoli a vložit do ní disk. Spustíme soubor nahraný na disku. Chcete-li to provést, musíte kliknout na "Začněte zobrazovat".
Устанавливаем Xexmenu для Xbox 360


Dále vyhledejte a otevřete kartu "DVDZde najdeme obsah Xexmenu, který byl zapsán na disk. Zde hledáme složku s názvem CODE9999. Klikněte na tuto složku křížovým tlačítkem (na joysticku) a vpravo se objeví další okno. Hledáme zboží"COPY“ a klikněte na něj tlačítkem “А“ na joysticku.


Nyní se přesuneme do sekce "Hdd1:\Obsah". Zde otevřeme složku s nulami a vložíme do ní zkopírovaný soubor. Chcete-li to provést, stiskněte tlačítko na joysticku "Y"a vyberte položku"PastaZbývá jen počkat na dokončení procesu kopírování.
Po provedení všech kroků uvedených v tomto článku se Xexmenu nainstaluje. A nachází se v rychlém spuštění vaší konzole.

Stáhněte si Xexmenu zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://xbox360new.ru/file/XEXmenu1.2%20live.rar
20. dubna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:50
    Instalace Xexmenu velmi snadno! vše funguje skvěle! Děkuju! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:43
    xbox jsem dlouho nehrál, ale díky tomuto článku si konečně zahraju a také si stáhnu nové menu

    xbox jsem dlouho nehrál, ale díky tomuto článku si konečně zahraju a také si stáhnu nové menu