FreePrograms.me

Soubor MSCOMCTL.OCX pro Windows

Файл MSCOMCTL.OCX для Windows

Téměř všichni uživatelé se o těchto souborech dozvědí pouze tehdy, když se při spouštění aplikace, programu nebo hry objeví chyba – „Soubor ***.dll nebyl nalezen...“. To je jen jedna z těchto chyb a existuje mnoho jejich variant. A k odstranění takové chyby stačí stáhnout chybějící soubor DLL a umístit jej na požadované místo. Připomeňme jen, že nejčastěji se chyby spojené s knihovnou DLL objevují při poškození určitého souboru. Pokud se například na vašem počítači objeví následující chyba „MSCOMCTL.OCX nebo některá z jeho závislostí není správně zaregistrována: soubor chybí nebo je neplatný“, stačí si tento soubor stáhnout a umístit do systémové složky.

Rád bych také poznamenal, že soubor MSCOMCTL.OCX odkazuje na technologické objekty rozhraní COM. A takové předměty se nejčastěji nazývají Ovládací prvky ActiveX. Tyto prvky jsou malé programy používané v některých programech nebo na webových stránkách.

Ne nadarmo jsme zmínili soubory knihovny DLL. Jde jen o to, že první i druhý mají stejné příznaky chyb a jejich oprav. Nejnebezpečnější při stahování takových souborů je, že místo toho můžete narazit na počítačové viry. Proto je třeba stahovat pouze z důvěryhodných zdrojů. Od nás si můžete stáhnout soubor MSCOMCTL.OCX bez obav, že se bude jednat o virus. Po instalaci nezapomeňte restartovat systém, aby se změny projevily.

Stáhněte si zdarma MSCOMCTL.OCX


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.dll.ru/dll/11821.html
08. dubna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:15
    Opravil jsem chybu velmi snadno! Článek je dobrý a přehledný! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:57
    Dlouho jsem o tomto souboru nic neslyšel, ale ukázalo se, že v něm mám velkou chybu