FreePrograms.me

Aktualizujeme ovladače počítače pomocí programu SlimDrivers

Обновляем драйвера компьютера с программой SlimDrivers

Aby taková zařízení správně fungovala, musí být správně připojena a nakonfigurována. Zejména na ně musí být nainstalovány speciální ovladače. co je řidič? Jednoduše řečeno, jedná se o program, který umožňuje počítači komunikovat se zařízeními a zařízeními. Bez správných ovladačů nebude hardware a zařízení fungovat správně. Pokud má vaše tiskárna například nainstalované nesprávné nebo zastaralé ovladače, nebude fungovat vůbec. Proto je důležité udržovat ovladače aktuální.

Relevanci všech ovladačů vašeho počítače můžete nezávisle sledovat jejich aktualizací na webu výrobce. Ale musíte uznat, že je to únavný a časově náročný úkol. Pro tyto účely můžete použít speciální programy.

SlimDrivers - to je přesně ten program, který vám umožní rychle a snadno zkontrolovat relevanci ovladačů pro váš počítač a také včas nainstalovat nejnovější verze tohoto softwaru.

Vše, co musíte udělat, je spustit program. Po určitou dobu prohledá váš počítač a poté zobrazí seznam všech zařízení a nejnovější ovladače. Po instalaci ovladačů stačí udělat restartujte systémaby se změny projevily. Pro kvalitní, ale zároveň jednoduchou aktualizaci systémových ovladačů můžete využít speciální programy. Jedním z nich je program SlimDrivers.

Stáhněte si SlimDrivers zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-20085-slimdrivers-2.html
19. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Jíly
    6. prosince 2023 12:06
    SlimDrivers je vynikající program pro aktualizaci ovladačů na vašem PC. Budu to používat v práci, je to velmi pohodlné.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:57
    Díky moc! Aktualizace ovladače počítače velmi rychle! vše funguje dobře! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:20
    Nikdy předtím jsem o tomto tenkém programu ovladače neslyšel, musím to vyzkoušet