FreePrograms.me

Výroba domácí antény pro TV

Делаем самодельную антенну для телевизора

Nejpopulárnější je dnes satelitní televize. Má nízkou cenu, vynikající kvalitu a obrovský výběr kanálů. Mnoho lidí však používá analogové televizní služby. Jedná se o televizi, jejíž signál je přenášen běžnou televizní anténou. Tento televizi To platí zejména na venkově. Souhlaste s tím, že pokud trávíte 2-3 měsíce v roce ve své chatě, nechcete na ni instalovat satelitní televizi. Nejlepší možností by byla analogová televize. Kromě toho může být televizní anténa pro takovou televizi vyrobena ručně.

Vezmeme si nejjednodušší cestu a ukážeme vám, jak vyrobit anténu ve tvaru diamantu. Tato anténa vypadá extrémně jednoduše, ale signál zachycuje docela dobře. Takhle by to mělo vypadat.
Делаем самодельную антенну для телевизора


Diamanty pro anténu mohou být vyrobeny ze silného drátu. Každý diamant bude vyžadovat přibližně 180 centimetrů drátu. Takový drát musíte ohnout tak, aby každá strana kosočtverce byla 45 centimetrů.

Dva výsledné diamanty můžete upevnit svařováním, nebo můžete použít vrtačku. To vše je mnohem pohodlnější provést svařováním. Ale pokud tam není, pak je lepší místo, kde jsou diamanty uchyceny, srovnat a teprve potom je připevnit šrouby a malou železnou destičkou.

Na propojovací lištu je třeba připevnit anténní zesilovač, který lze zkroutit ze staré antény nebo zakoupit v obchodě. Naštěstí je to levné. Chcete-li vše dokončit, musíte natřít celou anténu. Tím zabráníte vniknutí vlhkosti do kontaktů antény.


Co zbývá udělat? Televizní kabel samozřejmě připojte k zesilovači. Poté zajistěte anténu na speciální stoupačku, kterou bude později třeba nainstalovat na místo, které vám vyhovuje. Televizní anténu si můžete vyrobit sami. K tomu budete potřebovat trochu trpělivosti a stejné množství času.
23. října 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. NIKITA2613
    NIKITA2613
    6. prosince 2023 11:37
    Skvělé, nemyslel jsem si, že je možné vyrobit domácí anténu tak snadno
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 20:02
    Ukázalo se, že to není tak těžké, jak jsem si představoval.