FreePrograms.me

Jak obnovit expresní panel v prohlížeči Opera?

Как восстановить экспресс-панель в браузере Опера?

Pokud jste pracovali s prohlížečem Opera, pak pravděpodobně víte, že má mnoho pohodlných funkcí a schopností. Dnes si povíme o jedné z funkcí tohoto prohlížeče, konkrétně o expresním panelu. Podíváme se na následující otázku: jak obnovit expresní panel v prohlížeči Opera? Co je to expresní panel? Toto je stránka, která je plná nejnavštěvovanějších stránek. To znamená, že tato stránka bude obsahovat odkazy na stránky, které navštěvujete velmi často. Souhlasíte s tím, že expresní panel je mimořádně pohodlný nástroj. A není moc hezké, když to najednou zmizí.

Nejoblíbenějším důvodem zmizení expresního panelu v Opeře jsou chyby samotných uživatelů. Nejprve proto přejděte do nastavení tohoto prohlížeče a najděte nabídku "Při spuštění". Zde musíte zaškrtnout políčko"Otevřete domovskou stránku". Po těchto krocích, když znovu otevřete prohlížeč, uvidíte známý expresní panel.
Vrácení expresního panelu na jeho obvyklé místo v prohlížeči Opera je velmi jednoduché. Proto nezoufejte, pokud náhle zmizí.
30. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 12:11
    Díky za tip. Omylem jsem vypnul expresní panel.