FreePrograms.me

Řešení chyby „Vzdálený počítač vyžaduje ověření na úrovni sítě“

Решаем ошибку "Удаленный компьютер требует проверки подлинности на уровне сети"

Samozřejmě obrovské množství uživatelů používá počítače pouze jako zábavu. Ale kromě zábavy a volného času mohou počítače poskytnout další velmi užitečné příležitosti. Nebudeme se pouštět do seznamu schopností počítače, ale řekneme pouze, že pomocí jednoho počítače můžete ovládat jiný. Navíc to lze provést na dálku. Některé metody již byly na našem webu diskutovány vzdálený přístup pomocí počítačů. Ale o tom dnes vůbec nebudeme mluvit. Dnes budeme hovořit o používání vzdáleného připojení k serveru vzdálené plochy pomocí operačních systémů, jako jsou Windows Server 2012 a Windows XP. Za zmínku také stojí, že budeme hovořit o systému Windows XP s nainstalovanými aktualizacemi Service Pack 3.

Mnoho uživatelů v této situaci obdrží následující chybu: "Vzdálený počítač vyžaduje ověření na úrovni sítě.". To vše se stane, když se uživatel pokusí připojit ke vzdáleným aplikacím z počítače se systémem Windows XP. Vypadá to asi takto.


Proč se to děje? Windows XP má něco, co se nazývá poskytovatel podpory zabezpečení pověření. Jmenuje se CredSSP. K výše uvedené chybě dochází, protože tento poskytovatel podpory zabezpečení je zakázán. Na základě toho lze tento problém vyřešit několika způsoby.

První metoda je velmi jednoduchá a přímočará. Chcete-li se vyhnout chybě „Vzdálený počítač vyžaduje ověření na úrovni sítě“, nemůžete tuto kontrolu jednoduše použít. Jinými slovy, musíte zakázat ověřování na úrovni sítě. Chcete-li to provést, budete muset zrušit zaškrtnutí pouze jednoho políčka. Snímek obrazovky to vše ukazuje jasněji.
Решаем ошибку "Удаленный компьютер требует проверки подлинности на уровне сети"


Lze poznamenat, že tato metoda je nejrychlejší a nejúčinnější, ale není bezpečná. Pokud nejste spokojeni s tímto způsobem řešení problému, můžete provést následující.

Nejprve musíte zaškrtnout políčko u výše uvedené položky. Poté budete muset provést některé změny v registru na klientském počítači. Nejprve na cestě"HKLM | SYSTÉM | CurrentControlSet | Lsa"Musíte přidat hodnotu do parametru Security Packages lžička. Vypadá to takto.



Nyní musíme změnit některé hodnoty v cestě"HKLM | SYSTÉM | CurrentControlSet | SecurityProviders". Zde musíte najít parametr SecurityProviders a přidat k němu hodnotu credssp.dll. Bude to vypadat nějak takto.

Není těžké uhodnout, že po provedení všech těchto změn počítač bude nutné restartovat. Po restartu by mělo vše fungovat. Mimochodem, bavíme se zde o dvou počítačích. Pokud je počítačů více, lze změny v registru provést prostřednictvím zásad skupiny.
09. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:06
    Tento článek mi pomohl opravit chybu sítě.