FreePrograms.me

Jak zobrazit historii na počítači?

Как посмотреть историю на компьютере?

Mnoho uživatelů by jistě zajímalo následující: co jste dělali na počítači, když jste byli pryč? Tuto otázku lze formulovat jiným způsobem: jak zobrazit historii akcí na počítači? Možná někdo bude hledat analogii s prohlížeči, ale na počítači nebudete moci prohlížet historii stejným způsobem jako ve webovém prohlížeči. Historie počítače je poměrně široký pojem, abych tak řekl, protože historie odkazuje na korespondenci, seznam spuštěných programů a mnoho dalšího. Pokusme se tuto problematiku pochopit. Existuje několik způsobů, jak zobrazit historii aktivity počítače. Začněme programy třetích stran.

Pokud chcete sledovat historii aktivit na vašem počítači, můžete k tomu použít spyware. Takové programy se také nazývají keyloggery. Tento typ programu je schopen sledovat všechny akce probíhající na vašem počítači v daném okamžiku.

Za zmínku také stojí, že některé programy tohoto typu mají i další funkce. Některé keyloggery mohou například sledovat jakoukoli korespondenci, která je vedena z počítače. Existují také keyloggery, které mohou pořizovat snímky obrazovky v určených intervalech.

Co lze o této metodě říci? Dnes existuje spousta spywarových programů, ale většina z nich je placená. Pokud se přesto rozhodnete použít tuto metodu k zobrazení historie v počítači, nebudete mít žádné zvláštní potíže. Vše, co musíte udělat, je stáhnout, nainstalovat a poté nastavit program na potřebná nastavení. Mimochodem, na našem webu si můžete stáhnout špionážní program s názvem Ardamax Keylogger.

Pokud chcete zobrazit historii spuštěných programů, můžete to provést následovně. Musíte jít do menu "Počítač"a otevřete tam jednotku C. Poté vyhledejte a otevřete složku"Windows". Zde musíte najít a přejít do složky "prefetchTato složka obsahuje informace o aplikacích, které byly otevřeny ve vašem počítači.

Souhlasíte s tím, že kdokoli, kdo pracuje na počítači, nejčastěji píše některé znaky v procesu této práce. To znamená, že se ukazuje, že můžete také zobrazit historii zadaných znaků, které byly napsány z vašeho počítače. Dobré pro tyto účely Program Punto Switcher. Tento program automaticky přepne rozložení klávesnice.

Jak může Punto Switcher pomoci? Tento program má deník, do kterého se zaznamenávají zadané znaky. Pomocí tohoto deníku můžete sledovat znaky zadané v počítači, když jste pryč. Tento program si také můžete stáhnout z našich webových stránek.

Historii počítače můžete také zobrazit pomocí standardních nástrojů operačního systému. Pokud používáte operační systém Windows, musíte přejít na ovládací panel počítače. Pak zde najděte položku "podávání", pak"Zobrazit události"a na konci všeho vyberte položku"Protokoly systému Windows". Poté se dostanete do nabídky zobrazené na snímku obrazovky níže.
Как посмотреть историю на компьютере?


Informace v protokolu událostí systému Windows poskytují určitý přehled o tom, co se v určitém okamžiku na vašem počítači dělalo. Jak ale můžete vidět ze snímku obrazovky, taková informace není příliš jasná. Jak již víte, historie počítače zahrnuje mnoho různých aspektů. Nejoptimálnějším a nejpohodlnějším způsobem zobrazení historie počítače je použití programu keylogger.
14. května 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Cnosti
    3. dubna 2017 13:54
    přes program JETLOGGER můžete sledovat veškerou aktivitu na vašem počítači) dokonce zasílá reporty e-mailem
  2. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 17:06
    Nyní hodím odkaz na tento článek do pracovního chatu. Ať se naučí po sobě uklízet na svém pracovním počítači.